2

Energieleveranciers vergelijken

Ben je op zoek naar het beste tarief voor energie? We helpen je graag op weg in je zoektocht naar de ideale formule. De keuze van energieleverancier hangt namelijk af van wat jij belangrijk vindt.

Bereken je Eneco tarief
energieleveranciers-vergelijken-zoom-eneco-1000x550px.jpg

Meer weten? Lees ons blogbericht met alle informatie over het vergelijken van energieleveranciers.

energie-besparen.jpg

Groene energieleveranciers vergelijken

Jouw (groene) energie vergelijken met die van verschillende energieleveranciers is absoluut de moeite waard. 

Niet elke energieleverancier investeert namelijk in hernieuwbare energie. In de rangschikking van Greenpeace rond groene stroom heeft Eneco een ruime voorsprong op de traditionele leveranciers. Dat komt omdat we 100% Belgisch groene elektriciteit opwekken dankzij onze 107 windmolens en meer dan 330.000 zonnepanelen.

Als klant van een groene energieproducent ben je er echter niet zeker van dat er enkel groene stroom in je woning komt. Wat groene en duurzame energie precies betekenen, leggen we uit in dit filmpje.

Wel een zekerheid bij Eneco: altijd een scherp tarief voor elektriciteit en/of aardgas. Voor welk energieproduct je moet kiezen? Bij ons heb je een beperkt en dus overzichtelijk productaanbod. Kies gewoon het product dat het beste past bij jouw gezinssituatie. Zowel elektriciteit als gas kun je bij ons afnemen. Het contract? Met vaste of variabele prijzen per jaar. Het is allemaal mogelijk!

eneco-besparingsexpert-970x540px.jpg

Energietarieven berekenen

De berekening van jouw jaarlijkse energiekosten gebeurt volgens de huidige energieprijzen en je jaarverbruik. Weet je niet hoeveel je verbruikt, maar wil je wel energietarieven vergelijken? Dan helpen we je hier graag bij!

Het enige dat je vooraf hoeft te weten:

  • Hoeveel personen wonen in je huis?
  • Waar staat je woning?
  • Heb je al dan niet zonnepanelen?

Met jouw antwoorden kun je eenvoudigweg aan de slag met onze rekentool voor de schatting van jouw jaarverbruik. Vergelijk de verschillende energietarieven en ontdek wat de meest voordelige formule is voor jou. Je kan elk voorstel in detail bekijken.

Vraag meteen je offerte aan

Veelgestelde vragen over het vergelijken van energieleveranciers