Laat u inspireren door de Horizon-sessies: 6 webinars, 6 experten & 6 thema’s Laat u inspireren door de Horizon-sessies: 6 webinars, 6 experten & 6 thema’s Laat u inspireren door de Horizon-sessies: 6 webinars, 6 experten & 6 thema’s

Laat u inspireren door de Horizon-sessies: 6 webinars, 6 experten & 6 thema’s

Meer weten

U beseft het wellicht ook. We moeten ontzettend zuinig zijn op onze planeet. En dankzij de technologische vooruitgang kan uw onderneming daaraan bijdragen. Mét onze ondersteuning.

Elektriciteit en aardgas

Uw onderneming kiest een zo groen mogelijke oplossing voor een competitieve prijs. Samen met een vaste contactpersoon zorgen we voor een duurzame voorsprong.

Lees meer

Samen omschakelen

Eneco helpt bedrijven omschakelen. We dagen onszelf en België uit om over te stappen naar hernieuwbare energie. Lees hier hoe we dat doen.

Lees meer

Zonnepanelen

Haal rendement uit uw dak. Kies voor zonnepanelen en wek zelf uw elektriciteit op. Met Eneco Solar Services houdt u uw installatie in topvorm.

Lees meer

Duurzame energie van iedereen

Van particulieren, maar ook van ondernemingen. Een droom die dichterbij is dan u denkt. Groene energie en slimme innovaties zijn er namelijk al. Bent u een ondernemer die zelf het heft in eigen handen wil nemen om de energietransitie te versnellen? Wij geven u een pak inspiratie en concrete tips.

Uw onderneming duurzaam maken is één ding. Maar hoe brengt u dat op een geloofwaardige en uitnodigende manier over naar uw klanten en stakeholders? Ontdek onze concrete tips.

Lees meer

Mars is niet alleen een van de grootste voedingsbedrijven ter wereld, het is ook een van de meest vooruitstrevende. Op het vlak van duurzaamheid vaart het bedrijf al jaren een uitgesproken koers. De groene investeringen liegen er alvast niet om: Mars kiest resoluut voor groene energie. Met Eneco als partner.

Lees meer

Dat elektrisch rijden vooral bij bedrijven in de lift zit, hoeft niet te verbazen. Naast de lagere ecologische voetafdruk zijn er nog 6 goede redenen om over te stappen naar een elektrisch wagenpark.

Lees meer