Hoge energieprijzen Hoge energieprijzen Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen

De prijzen voor gas en elektriciteit schommelen enorm. Leer deze situatie beter begrijpen en hoe u de impact op uw energiefactuur kan verminderen.

Lees meer

U beseft het wellicht ook. We moeten ontzettend zuinig zijn op onze planeet. En dankzij de technologische vooruitgang kan uw onderneming daaraan bijdragen. Mét onze ondersteuning.

Home-Levering-Elektriciteit-Aardgas-01-750x500px.jpg

Elektriciteit en aardgas

Uw onderneming kiest een zo groen mogelijke oplossing voor een competitieve prijs. Samen met een vaste contactpersoon zorgen we voor een duurzame voorsprong.

Lees meer
750x500_salesprofessional vrouw@2x.jpg

Capaciteitstarief

Sinds 1 januari 2023 is het capaciteitstarief in Vlaanderen van toepassing. Is uw onderneming al helemaal mee met de nieuwe nettarieven?

Lees meer
Content_block_-_Bedrijfsbatterij_-_750x500.jpg

Eneco Business Battery

Wilt u maximaal profiteren van uw zelf opgewekte energie? Installeer een bedrijfsbatterij. We helpen u van a tot z, zelfs de investering kunnen wij op ons nemen!

Lees meer
home-card-visual-3.jpg

Zonnepanelen

Zonnepanelen maken uw bedrijf zichtbaar duurzamer én u geniet van een lagere energiefactuur. Laagdrempelig en snel. Met een derdepartijfinanciering hoeft u de investering niet zelf te dragen.

Lees meer over zonnepanelen
One Planet.jpg

Samen op weg naar klimaatneutraal in 2035

Eneco wil de energietransitie versnellen. Dat is nodig, omdat de opwarming van de aarde sneller gaat dan verwacht. We voelen het als onze verantwoordelijkheid om hierin voorloper te zijn. Onze ambitie is om al in 2035 klimaatneutraal te worden. Klimaatneutraal in onze eigen activiteiten en in de geleverde energie aan onze klanten. We geloven dat het noodzakelijk is en we geloven dat het kan. Samen met onze klanten zoals u, partners, leveranciers, beleidsmakers en andere belanghebbenden, kunnen we het voor elkaar krijgen om onze CO2-uitstoot af te bouwen naar nul. Hoe we dit gaan doen, leest u in ons One Planet plan met concrete acties, duidelijke investeringskeuzes en meetbare doelstellingen.

Lees meer over ons One Planet plan

Duurzame energie van iedereen

Van particulieren, maar ook van ondernemingen. Een droom die dichterbij is dan u denkt. Groene energie en slimme innovaties zijn er namelijk al. Bent u een ondernemer die zelf het heft in eigen handen wil nemen om de energietransitie te versnellen? Wij geven u een pak inspiratie en concrete tips.

Op 21 mei jongstleden heeft de ministerraad een voorontwerp van wet goedgekeurd voor de organisatie van de fiscale vergroening van de mobiliteit, op voorstel van o.a. minister van Financiën Vincent Van Peteghem. Ralf Weymans, Legal & Regulatory Affairs Manager Eneco België, geeft ons meer tekst en uitleg over het ontwerp.

Lees meer
BlogB2B- thumbnail (3).jpg

In bedrijven die veel energie verbruiken kan de energiefactuur snel oplopen. Ook in uw onderneming is het heel belangrijk om energie te besparen. Hoog tijd om met duurzame investeringen uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Zet vandaag grote stappen om uw energiefactuur te laten dalen én om de klimaatdoelstellingen van uw organisatie te halen.

Lees meer