Laat u inspireren tijdens Horizon XL Live op 15 december  Laat u inspireren tijdens Horizon XL Live op 15 december  Laat u inspireren tijdens Horizon XL Live op 15 december

Laat u inspireren tijdens Horizon XL Live op 15 december

Meer weten

U beseft het wellicht ook. We moeten ontzettend zuinig zijn op onze planeet. En dankzij de technologische vooruitgang kan uw onderneming daaraan bijdragen. Mét onze ondersteuning.

Elektriciteit en aardgas

Uw onderneming kiest een zo groen mogelijke oplossing voor een competitieve prijs. Samen met een vaste contactpersoon zorgen we voor een duurzame voorsprong.

Lees meer

Samen omschakelen

Eneco helpt bedrijven omschakelen. We dagen onszelf en België uit om over te stappen naar hernieuwbare energie. Lees hier hoe we dat doen.

Lees meer

Zonnepanelen

Zonnepanelen maken uw bedrijf zichtbaar duurzamer én u geniet van een lagere energiefactuur. Laagdrempelig en snel. Met een derdepartijfinanciering hoeft u de investering niet zelf te dragen.

Lees meer

Samen op weg naar klimaatneutraal in 2035

Eneco wil de energietransitie versnellen. Dat is nodig, omdat de opwarming van de aarde sneller gaat dan verwacht. We voelen het als onze verantwoordelijkheid om hierin voorloper te zijn. Onze ambitie is om al in 2035 klimaatneutraal te worden. Klimaatneutraal in onze eigen activiteiten en in de geleverde energie aan onze klanten. We geloven dat het noodzakelijk is en we geloven dat het kan. Samen met onze klanten zoals u, partners, leveranciers, beleidsmakers en andere belanghebbenden, kunnen we het voor elkaar krijgen om onze CO2-uitstoot af te bouwen naar nul. Hoe we dit gaan doen, leest u in ons One Planet plan met concrete acties, duidelijke investeringskeuzes en meetbare doelstellingen.

Lees meer over ons One Planet plan

Duurzame energie van iedereen

Van particulieren, maar ook van ondernemingen. Een droom die dichterbij is dan u denkt. Groene energie en slimme innovaties zijn er namelijk al. Bent u een ondernemer die zelf het heft in eigen handen wil nemen om de energietransitie te versnellen? Wij geven u een pak inspiratie en concrete tips.

Uw onderneming duurzaam maken is één ding. Maar hoe brengt u dat op een geloofwaardige en uitnodigende manier over naar uw klanten en stakeholders? Ontdek onze concrete tips.

Lees meer

Op 21 mei jongstleden heeft de ministerraad een voorontwerp van wet goedgekeurd voor de organisatie van de fiscale vergroening van de mobiliteit, op voorstel van o.a. minister van Financiën Vincent Van Peteghem. Ralf Weymans, Legal & Regulatory Affairs Manager Eneco België, geeft ons meer tekst en uitleg over het ontwerp.

Lees meer

Mars is niet alleen een van de grootste voedingsbedrijven ter wereld, het is ook een van de meest vooruitstrevende. Op het vlak van duurzaamheid vaart het bedrijf al jaren een uitgesproken koers. De groene investeringen liegen er alvast niet om: Mars kiest resoluut voor groene energie. Met Eneco als partner.

Lees meer