2

Bij Eneco krijg je in het weekend je stroomverbruik cadeau*

En wat je daarmee doet, bepaal je zelf. Ga samen met ons voor een
duurzame toekomst.

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

Zon en wind Home, kies zelf de energiebron voor jouw groene stroom

Vanaf nu kan je zelf kiezen van welke energiebron jouw groene stroom komt. Je hebt keuze uit acht verschillende windparken, verspreid over heel België. Kies voor een windpark dicht in je buurt of voor het grootste windpark in de Noordzee. Wij garanderen dat jouw groene stroom hiervandaan komt.

Ontdek Eneco Zon en wind Home

Zorgeloos wonen ondanks pech in je woning

Met een aanvullende bijstandsverzekering blijf je gerust. Een specialist staat 24/7 voor je klaar bij elektriciteitsproblemen, waterlekken en gesloten buitendeuren zonder sleutel.

Ontdek er alles over

Geniet van de Comfort Bonus

Als trouwe huishoudelijke klant kan je genieten van onze Comfort Bonus. Dit is een straf pakket aan diensten om je te ontzorgen op momenten dat het echt telt.

Ontdek de Comfort Bonus

* Eén jaar lang je energieverbruik tijdens het weekend cadeau?

Hoe wordt dit berekend?

De promo betreft een procentuele korting op de kWh-prijs, die overeenstemt met het aandeel in de totale jaarlijkse kWh-prijs van het weekendverbruik voor een klant met een gemiddeld verbruiksprofiel (gelijk aan het S21 SLP-profiel voor 2021 zoals gepubliceerd door Synergrid). Voor een klant die tekent voor het product Eneco Zon en Wind Home of Eneco Zon en Wind Vast met de tariefkaart van mei 2021 met een tweevoudige meter en een verbruiksprofiel dat overeenstemt met het S21 SLP-profiel zoals gepubliceerd door Synergrid voor 2021, bedraagt het weekendverbruik 26% van de totale verbruikskost (kWh-prijs) op jaarbasis.

De promo betreft een procentuele korting op de kWh-prijs, die overeenstemt met het aandeel in de totale jaarlijkse kWh-prijs van het weekendverbruik voor een klant met een gemiddeld verbruiksprofiel (gelijk aan het S41 SLP-profiel voor 2021 zoals gepubliceerd door Synergrid). Voor een klant die tekent voor het product Eneco Aardgas Home of Eneco Aardgas Vast met de tariefkaart van mei 2021 met een verbruiksprofiel dat overeenstemt met het S41 SLP-profiel zoals gepubliceerd door Synergrid voor 2021, bedraagt het weekendverbruik 28% van de totale verbruikskost (kWh-prijs) op jaarbasis.

Wat zijn de voorwaarden?

Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco ondertekenen via Eneco.be tussen 1/05/2021 en 31/05/2021 voor het product Eneco Zon en Wind Home of Eneco Zon en Wind Vast en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (de promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van de promotieperiode ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.

Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco ondertekenen via Eneco.be tussen 1/05/2021 en 31/05/2021 voor het product Eneco Aardgas Home of Eneco Aardgas Vast op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (de promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van de promotieperiode ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief.In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.