2

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

Btw-verlaging van 21% naar 6%

De btw voor elektriciteit en gas gaat van 21% naar 6%. Deze verlaging ging in op 1 maart 2022 voor elektriciteit en is van toepassing t.e.m. 31 december 2022. De btw-verlaging op gas gaat in vanaf 1 april en loopt eveneens tot en met 31 december 2022. Lees hier de meest gestelde vragen over deze verlaging.

Meer informatie

100 euro federale verwarmingspremie

De federale verwarmingspremie van 100 euro werd door Eneco uitbetaald. 

Heb je geen betaling ontvangen? Klik hier

Meer informatie

Greenpeace geeft Eneco een 18/20

Greenpeace beloonde ons met de grootste onderscheiding voor onze Belgische strategie: 18/20. Het is een score die niet vanzelf komt aanwaaien. Eneco investeert al jaren in 100% groene en Belgische energie. We laten met onze 18/20 alle andere grote energieleveranciers ver achter ons. Dat maakt ons vandaag heel trots en zet onze ambitie om klimaatneutraal te zijn tegen 2035 nog meer kracht bij.

Stijgende energieprijzen

Het nieuws staat er vol van, de prijzen in de energiemarkt staan momenteel historisch hoog. Klanten stellen ons hier heel wat vragen over, en terecht. Hier een oplijsting van de meest voorkomende vragen en antwoorden van de afgelopen week op onze klantendienst.

Lees meer

Zorgeloos wonen ondanks pech in je woning

Met een aanvullende bijstandsverzekering blijf je gerust. Een specialist staat 24/7 voor je klaar bij elektriciteitsproblemen, waterlekken en gesloten buitendeuren zonder sleutel.

Ontdek er alles over

*Het wedstrijdreglement en de voorwaarden van de actie vind je hier.