0
<span><strong>Energie uit zon <br/>en wind, een <br/ >wereld van verschil</strong></span> <span><strong>Energie uit zon <br/>en wind, een <br/ >wereld van verschil</strong></span> <span><strong>Energie uit zon <br/>en wind, een <br/ >wereld van verschil</strong></span>

Energie uit zon
en wind, een
wereld van verschil

Mijn tarief berekenen

Alles wijst erop: we moeten megazuinig zijn op onze planeet. En dankzij de technologische revolutie kun jij daaraan bijdragen. Eneco helpt je daarbij.

Wat maakt Eneco uniek?

Kies nu voor de generatie van morgen. Dankzij de 100% groene stroom uit zon en wind, bouwen we aan een mooiere toekomst voor onze kinderen. Onze 95 windmolens en 260.000 zonnepanelen wekken al jarenlang het beste van de natuur op. En zo maken we samen wel degelijk een verschil.

Ontdek onze tarieven

Trouwe klant van Eneco?

Dan geniet je automatisch van de Comfort Bonus, een gratis bijstandspakket voor trouwe Eneco-klanten. Hoe langer je Eneco klant blijft, hoe meer voordelen!

Ontdek je voordelen

Wat als het licht uitgaat?

Wat als we deze winter een stroomtekort in ons land krijgen? Dan zorgt de regering voor een zogenaamd afschakelplan. In bepaalde regio’s gaat even de stroom uit om het totale tekort op te vangen. Maar je hoeft niet in het duister te tasten. Daarover vertellen we je graag alles.

Stel jezelf gerust

Ontdek hoe we de wereld duurzamer kunnen maken

Duurzame energie ligt voor iedereen binnen handbereik. Ook voor jou. Wij streven naar een leefbare toekomst waarin groene energie en handige innovaties een hoofdrol spelen. Via onze blog delen wij informatie én inspiratie om jou warm te maken voor onze nieuwe wereld. Welkom!

Zijn zonnepanelen iets voor jouw woning? Kom het te weten tijdens onze online zonnepanelenreeks. Gespreid over een maand krijg je enkele e-mails met waardevolle informatie die veel duidelijk maken. Of je dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen erop passen, hoe je ze kunt financieren. Koop daarna weloverwogen.

Ontdek de online reeks

Koos je voor zonnepanelen? Dan wil je vanzelfsprekend het beste rendement halen uit je installatie. Hoe installeer je die het best? Wij schotelen je enkele slimme ingrepen voor. Mét een positief effect op je energiefactuur.

Lees meer

België heeft een vrijgemaakte energiemarkt. Dat wil zeggen dat je als consument vrij jouw eigen energieleverancier kunt kiezen. Je kunt dus de voor- en nadelen van de verschillende leveranciers naast elkaar leggen. Zo kies je overzichtelijk jouw perfecte match. Maar hoe pak je dit best aan?

Lees meer