2

Kies voor elektriciteit
uit zon & wind

Wil je mee het verschil maken? Ga dan voor de 100% groene elektriciteit van Eneco. Helemaal opgewekt uit onze zon en wind. Bereken meteen jouw maandbedrag.

tot € 200 korting*

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Hoe gaan we om met het coronavirus?

We willen jou zo goed mogelijk informeren zodat we deze moeilijke tijd samen goed doorkomen.

Meer informatie

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

Investeer in duurzame energieprojecten

Wil jij ook mee-investeren in zonnepanelen, windturbines, duurzame vastgoedprojecten of warmtekrachtkoppelingen? Schrijf je dan nu in, zo blijf je op de hoogte van al onze projecten.

Ik schrijf me in

Samen energie besparen

De goedkoopste energie is energie die je niet gebruikt. Wij helpen jou graag besparen! Met handige tools, tips en installaties.

Geniet van de Comfort Bonus

Als trouwe huishoudelijke klant kan je genieten van onze Comfort Bonus. Dit is een straf pakket aan diensten om je te ontzorgen op momenten dat het echt telt.

Ontdek de Comfort Bonus

* Eenmalige korting van 45€ (incl. btw) in combinatie met 25% korting op de kWh-prijs enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 4/04/2020 en 31/05/2020 voor het product Eneco Zon & Wind Flex en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur. Voor een particuliere klant die een contract afsluit voor zowel elektriciteit als aardgas voor de producten Eneco Zon & Wind Flex en Eneco Aardgas Flex en met een jaarlijks verbruik van 3500 kWh voor elektriciteit en 16000 kWh voor aardgas, bedraagt de totale korting €204 op jaarbasis (incl. btw).

Eenmalige korting van 45€ (incl. btw) in combinatie met 25% korting op de kWh-prijs enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 4/04/2020 en 31/05/2020 voor het product Eneco Aardgas Flex en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur. Voor een particuliere klant die een contract afsluit voor zowel elektriciteit als aardgas voor de producten Eneco Zon & Wind Flex en Eneco Aardgas Flex en met een jaarlijks verbruik van 3500 kWh voor elektriciteit en 16000 kWh voor aardgas, bedraagt de totale korting €204 op jaarbasis (incl. btw).