2

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

koppel op groene background.jpg

Eneco vast tarief

Naast variabele contracten bieden we vanaf 3 mei opnieuw contracten aan met een vaste prijs. Met een vast tarief heb je weer zekerheid en ben je gedurende 1 jaar zeker van je tarief én ben je beschermd tegen eventuele marktstijgingen. Gebruik onze prijssimulator en bereken welk tarief voor jou het voordeligst is.

Meer info
HP_image_windmill_green_800x450_–_1.jpg

Greenpeace geeft Eneco een 18/20

Greenpeace beloonde ons met de grootste onderscheiding voor onze Belgische strategie: 18/20. Het is een score die niet vanzelf komt aanwaaien. Eneco investeert al jaren in 100% groene en Belgische energie. We laten met onze 18/20 alle andere grote energieleveranciers ver achter ons. Dat maakt ons vandaag heel trots en zet onze ambitie om klimaatneutraal te zijn tegen 2035 nog meer kracht bij.

Horizon_webinars.jpg

Blik vooruit met Horizon

Vier topsprekers, inspirerende thema’s en boeiende nabesprekingen. Dat zijn de Horizon-sessies, onze online seminars voor en door ondernemers. Laat je maandelijks inspireren op donderdagmiddag.

Bekijk het programma en schrijf je in!