2

Belgische stroom uit zon en wind.
Nu tot € 60 korting*

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

Greenpeace geeft Eneco een 18/20

Greenpeace beloonde ons met de grootste onderscheiding voor onze Belgische strategie: 18/20. Het is een score die niet vanzelf komt aanwaaien. Eneco investeert al jaren in 100% groene en Belgische energie. We laten met onze 18/20 alle andere grote energieleveranciers ver achter ons. Dat maakt ons vandaag heel trots en zet onze ambitie om klimaatneutraal te zijn tegen 2035 nog meer kracht bij.

Blik vooruit met Horizon

Vier topsprekers, inspirerende thema’s en boeiende nabesprekingen. Dat zijn de Horizon-sessies, onze online seminars voor en door ondernemers. Laat je maandelijks inspireren op donderdagmiddag.

Bekijk het programma en schrijf je in!

Stijgende energieprijzen

Het nieuws staat er vol van, de prijzen in de energiemarkt staan momenteel historisch hoog. Klanten stellen ons hier heel wat vragen over, en terecht. Hier een oplijsting van de meest voorkomende vragen en antwoorden van de afgelopen week op onze klantendienst.

Lees meer

*Eenmalige korting van 30€ (excl. BTW) enkel geldig voor nieuwe, klein-professionele klanten met een afnamepunt in België die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 1/08/2022 en 31/08/2022 voor het product Eneco Zon & Wind Flex en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. Eenmalige korting van 30€ (excl. BTW) enkel geldig voor nieuwe, klein-professionele klanten met een afnamepunt in België die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 1/08/2022 en 31/08/2022 voor het product Eneco Aardgas Flex en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur en wordt het eventuele reeds verrekende deel desgevallend teruggevorderd.