2

Belgische stroom uit zon en wind

Ga samen met Eneco voor een duurzame toekomst.

Nu tot
250 euro korting*

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Trouwe klanten krijgen de Comfort Bonus Professional

Pech in je kantoor of onderweg kan je altijd overkomen. Gelukkig kun je als trouwe klant rekenen op ons gratis bijstandspakket voor zelfstandigen. We helpen je niet alleen verder, maar beschermen ook je zaak.

Waar je recht op hebt

Zon en wind Home, kies zelf de energiebron voor jouw groene stroom

Vanaf nu kan je zelf kiezen van welke energiebron jouw groene stroom komt. Je hebt keuze uit acht verschillende windparken, verspreid over heel België. Kies voor een windpark dicht bij je zaak of voor het grootste windpark in de Noordzee. Wij garanderen dat jouw groene stroom hiervandaan komt.

Ontdek Eneco Zon en wind Home

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

Afschaffing principe terugdraaiende teller

Het Grondwettelijk Hof besloot om het principe van de terugdraaiende teller af te schaffen. Dat heeft gevolgen voor eigenaars van zonnepanelen. Wat dit voor jou betekent? We leggen alles helder uit.

Lees onze antwoorden op de veelgestelde vragen

Samen energie besparen

De goedkoopste energie is energie die je niet gebruikt. Wij helpen jou graag besparen! Met handige tools, tips en installaties.

*Eenmalige korting van 50€ (excl. btw) in combinatie met 5% korting op de kWh-prijs enkel geldig voor nieuwe, klein-professionele klanten met een afnamepunt in België die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 1/04/2021 en 30/04/2021 voor het product Eneco Zon & Wind Home en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.

Eenmalige korting van 55€ (excl. btw) in combinatie met 5% korting op de kWh-prijs enkel geldig voor nieuwe, klein-professionele klanten met een afnamepunt in België die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 1/04/2021 en 30/04/2021 voor het product Eneco Zon & Wind Vast en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.

Eenmalige korting van 100€ (excl. btw) in combinatie met 15% korting op de kWh-prijs enkel geldig voor nieuwe, klein-professionele klanten met een afnamepunt in België die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 1/04/2021 en 30/04/2021 voor het product Eneco Aardgas Home of Eneco Aardgas Vast en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.