2

Belgische stroom uit zon en wind

Bereken jouw voordeligste tarief

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

Stijgende energieprijzen

Het nieuws staat er vol van, de prijzen in de energiemarkt staan momenteel historisch hoog. Klanten stellen ons hier heel wat vragen over, en terecht. Hier een oplijsting van de meest voorkomende vragen en antwoorden van de afgelopen week op onze klantendienst.

Lees meer

Greenpeace geeft Eneco een 18/20

Greenpeace beloonde ons met de grootste onderscheiding voor onze Belgische strategie: 18/20. Het is een score die niet vanzelf komt aanwaaien. Eneco investeert al jaren in 100% groene en Belgische energie. We laten met onze 18/20 alle andere grote energieleveranciers ver achter ons. Dat maakt ons vandaag heel trots en zet onze ambitie om klimaatneutraal te zijn tegen 2035 nog meer kracht bij.

Blik vooruit met Horizon

Vier topsprekers, inspirerende thema’s en boeiende nabesprekingen. Dat zijn de Horizon-sessies, onze online seminars voor en door ondernemers. Laat je maandelijks inspireren op donderdagmiddag.

Bekijk het programma en schrijf je in!