2

Belgische stroom uit zon en wind

Ga samen met Eneco voor een duurzame toekomst

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Stijgende energieprijzen

Het nieuws staat er vol van, de prijzen in de energiemarkt staan momenteel historisch hoog. Klanten stellen ons hier heel wat vragen over, en terecht. Hier een oplijsting van de meest voorkomende vragen en antwoorden van de afgelopen week op onze klantendienst.

Lees meer

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

Trouwe klanten krijgen de Comfort Bonus Professional

Pech in je kantoor of onderweg kan je altijd overkomen. Gelukkig kun je als trouwe klant rekenen op ons gratis bijstandspakket voor zelfstandigen. We helpen je niet alleen verder, maar beschermen ook je zaak.

Waar je recht op hebt

Samen energie besparen

De goedkoopste energie is energie die je niet gebruikt. Wij helpen jou graag besparen! Met handige tools, tips en installaties.

* Eenmalige korting van € 25 (excl. btw) op het product Eneco Zon en wind Flex en/of € 25 (excl. btw) op het product Eneco Aardgas Flex. Enkel geldig voor nieuwe, klein-professionele klanten met een afnamepunt in België die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 1/12/2021 en 31/12/2021 en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.