2

Kies voor elektriciteit uit onze zon & wind

Wil je mee het verschil maken? Ga dan voor de 100% groene elektriciteit van Eneco. Helemaal opgewekt uit onze zon en wind. Bereken meteen jouw maandbedrag.

Bereken jouw voordeligste energieprijs voor

Samen energie besparen

De goedkoopste energie is energie die je niet gebruikt. Wij helpen jou graag besparen! Met handige tools, tips en installaties.

Zo helpen wij Belgische bedrijven omschakelen

We dagen onszelf en België uit om de grote vragen van de energietransitie te beantwoorden. Hoe brengen we de CO2-uitstoot verder terug? Hoe maken we de omslag naar hernieuwbare energie? Eneco helpt België omschakelen. Lees hier hoe we dat doen.

Meer weten
Crowdlending ArcelorMittal Gent

Investeer mee in het zonnedak van ArcelorMittal in Gent

Nooit eerder legde een bedrijf een groter zonnedak op hun site dan ArcelorMittal in Gent. Jij kunt nu mee investeren in de +27.000 zonnepanelen. Mét 4% brutorendement gedurende 6 jaar.

Lees er alles over

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

*Eenmalige korting van €70 (excl. btw) in combinatie met 7% korting op de kWh-prijs voor het product Eneco Zon & Wind Vast en/of eenmalige korting van €70 (excl. btw) in combinatie met 15% korting op de kWh-prijs voor het product Eneco Aardgas Vast of eenmalige korting van €70 (excl. btw) in combinatie met 10% korting op de kWh-prijs voor het product Eneco Zon & Wind Flex en/of Eenmalige korting van €70 (excl. btw) in combinatie met 19% korting op de kWh-prijs voor het product Eneco Aardgas Flex. Enkel geldig voor nieuwe, klein-professionele klanten met een afnamepunt in België die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 1/11/2019 en 30/11/2019 en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur. Voor een klein-professionele klant die een contract afsluit voor zowel elektriciteit als aardgas voor de producten Eneco Zon & Wind Vast en Eneco Aardgas Vast en met een jaarlijks verbruik van 8000 kWh voor elektriciteit en 20000 kWh voor aardgas, bedraagt de totale korting €251 op jaarbasis (excl. btw).).