2

Upgrade jouw zonne-energie met een thuisbatterij

Een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen is interessanter dan ooit. Zeker met de verhoogde premie. Minder verbruik, meer rendement! Wij begeleiden jou.

Ja, ik wil een offerte
5% ENECO-KORTING

Hoe werkt een thuisbatterij?

Zonne-energie die je overdag niet onmiddellijk verbruikt, vloeit normaal naar het elektriciteitsnet. Tenzij je een thuisbatterij hebt! Dan kun je deze zelf opgewekte energie gewoon opslaan voor later gebruik. Zo kun je er ’s avonds en ’s nachts ook nog van genieten. Of wanneer je zonnepanelen minder produceren doordat de zon zich achter de wolken verschuilt. Inderdaad. Met een thuisbatterij maak je jouw woning minder afhankelijk van het net én ben je er zeker van dat jouw stroom echt groen is.

Een thuisbatterij voor iedere situatie

Een thuisbatterij koppelen aan jouw zonne-installatie is een slimme investering. Wij hebben de meest rendabele oplossing voor jouw specifieke situatie en noden. Denk aan jouw type zonnepanelen en omvormer, de oriëntatie van je woning, de beschikbare plaats en jouw verbruiksprofiel.

Heb je nog geen zonnepanelen? Ontdek ons aanbod zonnepanelen inclusief thuisbatterij.

Premie thuisbatterij

Wie een thuisbatterij installeert, kan een premie krijgen van de Vlaamse overheid. Hiermee kun je veel geld besparen. Vanaf 1 april 2021 tot 31 december 2021 bedraagt de premie tot 300 euro/kWh. Daarna zal de premie jaar na jaar dalen en uiteindelijk volledig uitdoven richting 2025.
Wees gerust. Wij begeleiden jou tijdens de volledige subsidie-aanvraag zodat je er maximaal van kunt profiteren.

Nog meer weten over een thuisbatterij?

Onze experten vertellen er jou alles over in verschillende blogartikels. Zij beantwoorden helder en duidelijk zoveel mogelijk potentiele vragen. Ideaal om een weloverwogen keuze te nemen.

*Aanbod geldig tem 30 juni 2021, exclusief voor particuliere verbruikers en klein-professionelen en voor een PV-capaciteit van maximum 10kVA. Prijzen zijn inclusief 6% btw en indicatief  en enkel voor Vlaanderen waar de thuisbatterij wordt geïnstalleerd door de firma IZEN. Prijzen en cijfers zijn steeds onder voorbehoud van inspectie ter plaatse en afhankelijk van de specifieke situatie en het verbruikspatroon van de klant. Bovenstaande richtprijzen zijn gebaseerd op een standaard situatie voor een thuisbatterij- module naar keuze (exclusief omvormer, tenzij wanneer expliciet vermeld), een adviesgesprek, een standaardhoeveelheid materialen, de installatie, de keuring en de recyclagebijdrage. Het aanbod is niet cumuleerbaar met andere kortingen.