2

Wanneer je kiest voor meer dan energie alleen

Samen met onze klanten streven we naar klimaatneutraal in 2035. Daarom staan we altijd voor je klaar! We zetten ons met veel enthousiasme dagelijks in om je te ondersteunen bij al je energievragen en -plannen.

Eneco-omschakelen-button-man-in-pak-header-970x540px.jpg

Hier kan je als klant op rekenen:

persoonlijk-contact.svg
We zijn gemakkelijk bereikbaar

Heb je een vraag? Dan willen we je zo snel mogelijk helpen met een volledig en correct antwoord. Of je nu de voorkeur geeft aan digitale communicatie of liever persoonlijk contact hebt via de telefoon. De keuze is helemaal aan jou!

Tarifs
Geen verrassingen op je eindafrekening

We houden de energieprijzen en je verbruik goed in de gaten. Wijkt jouw voorschotbedrag te veel af van wat je uiteindelijk zal moeten betalen, dan brengen we jou hiervan tijdig op de hoogte. Zo kan je je voorschotbedrag verhogen of verlagen, als jij dat wilt.

lamp.png
Inzicht in je energieverbruik

Dankzij de Energy Monitor in My Eneco volg je gemakkelijk je energieverbruik op. Heb je een digitale meter? Download dan de Eneco Smart Meter app voor nog meer inzicht en advies. Zo motiveren we jou om energie te besparen en houd je je energiefactuur onder controle.

Wifi
Regel al jouw energiezaken makkelijk online

Op je persoonlijke klantenzone, My Eneco, vind je alle belangrijke informatie over je energiecontract. Je kan er o.a. al jouw facturen en betalingen terugvinden, je voorschotbedrag aanpassen, zelf je betaaldatum kiezen en eenvoudig van product veranderen. Gewoon wanneer jij dat wenst.

Magnifying Glass
Een tarief dat bij je past

Bij Eneco is het simpel: wij bieden slechts drie producten aan.  Zo kan je makkelijk kiezen wat het beste bij jou past. Hou je van de zekerheid van een vast tarief? Volg je liever de markt met een variabel tarief? Of neem je de regie in eigen handen met een dynamisch contract?

Wind Power
100% zeker van groene stroom uit België

Eneco investeert enkel en alleen in hernieuwbare energie. Meer dan 400.000 zonnepanelen en 123 windturbines werken hard om jou te voorzien van energie. Je kan er dus zeker van zijn dat jouw stroom volledig duurzaam en in België opgewekt wordt. 

Solarpanel.svg
De volgende duurzame stap

Of je nu huurder of eigenaar bent: er is altijd een volgende duurzame stap. Zelf je energie opwekken via zonnepanelen, je woning energetisch aanpakken of investeren in projecten voor financieel rendement? Eneco helpt je op weg. Wij geven je advies en brengen je in contact met betrouwbare partners.

Compass
Energie eenvoudig gemaakt

Geraak jij soms het noorden kwijt tussen de complexe tariefformules, schommelende prijzen, nieuwe regels en heffingen ... Dat begrijpen we. We proberen alles zo eenvoudig mogelijk voor te stellen en uit te leggen. Toch nog vragen, dan staan onze medewerkers voor je klaar!

Trouwe klanten worden beloond

Pech in huis of onderweg kan iedereen overkomen. Gelukkig kun je als trouwe klant rekenen op de gratis Eneco Comfort Bonus. En dat al vanaf je eerste maand als klant. Je hebt bijvoorbeeld recht op fietsbijstand en verlengde garantie op huishoudtoestellen. Meer weten?

Ontdek de Comfort Bonus
comfort-bonus.jpg

Tips om te besparen

Door energie te besparen verlaag je meteen je energierekening. Én het helpt ons allemaal om sneller te verduurzamen. Of je het nu groots aanpakt of liever klein begint. Met onze handige tips kan je meteen aan de slag.

Ontdek hoe je snel energie kunt besparen
Saving Expert Rekenmachine 3

Heb je toch klachten?

We willen je altijd zo goed mogelijk helpen. Toch kan het gebeuren dat je een klacht hebt. Dat is vervelend en we horen het dan ook graag van je. Samen zoeken we een oplossing of we leggen je uit wat er precies is gebeurd.

Meer info
man-thinking (1)-min.jpg