Pas je gegevens aan

Jaarlijks energieverbruik

Zonnepanelen

Vind jouw beste energietarief

Jouw gegevens (Wijzigen)

Elektriciteit/Gas

Elektriciteit & Gas

Jouw situatie

Klein gezin

Woonplaats

2800 MECHELEN

Energie opties

  • Dag & Nacht
  • Excl. Nacht
  • Zonnepanelen

Jaarlijks energieverbruik

  • 3500 kWh
    Elek.
  • 19680 kWh
    Gas

Jouw beste tarief

Belgische Zon en Wind – Variabel + Eneco Aardgas

De beste prijs van het moment
170/maand
152/maand
of 1835/jaar
Tijdelijke korting
Vaste welkomstkorting van €50 op elektriciteit en €70 op aardgas. Verbruikskorting op elektriciteit van 5% op de prijs per kWh en op aardgas van 15% op de prijs per kWh. Geldig tot 30/09/2017.
100% groene Belgische stroom
Variabel elektriciteitstarief
De elektriciteitsprijs volgt de evolutie van de markt en wordt driemaandelijks aangepast. Aangezien 1 scherpe eenheidsprijs wordt gebruikt voor dag en nacht, maakt het niet uit wanneer je verbruikt.
Variabel tarief voor aardgas
Onze jaarlijkse gasprijs is opgebouwd uit vaste componenten en wordt 4 maal per jaar geïndexeerd op basis van een eenvoudige formule. Lees er alles over op eneco.be/indexatieparameters.

Belgische Zon en Wind - Vast + Eneco Aardgas

Zekerheid voor 1 jaar
169/maand
149/maand
of 1788/jaar
Tijdelijke korting
Vaste welkomstkorting van €65 op elektriciteit en €70 op aardgas. Verbruikskorting op elektriciteit van 10% op de prijs per kWh en op aardgas van 15% op de prijs per kWh. Geldig tot 30/09/2017.
100% groene Belgische stroom
Vast tarief voor elektriciteit
De elektriciteitsprijs blijft een jaar lang onveranderd, zo hebben prijsschommelingen geen effect op jouw factuur.
Variabel tarief voor aardgas
Onze jaarlijkse gasprijs is opgebouwd uit vaste componenten en wordt 4 maal per jaar geïndexeerd op basis van een eenvoudige formule. Lees er alles over op eneco.be/indexatieparameters.

Eneco Solar + Eneco Aardgas

Uniek tarief voor zonneklanten
206/maand
187/maand
of 2254/jaar
Tijdelijke korting
Vaste welkomstkorting van €65 op elektriciteit en €70 op aardgas. Verbruikskorting op aardgas van 15% op de prijs per kWh. Geldig tot 30/09/2017.
100% groene Belgische stroom
Vast nachttarief voor elektriciteit
Variabel tarief voor aardgas
Onze jaarlijkse gasprijs is opgebouwd uit vaste componenten en wordt 4 maal per jaar geïndexeerd op basis van een eenvoudige formule. Lees er alles over op eneco.be/indexatieparameters.

Eneco Solar + Eneco Aardgas

Dit tarief is speciaal ontworpen voor particuliere eigenaars van zonnepanelen.

Liggen er zonnepanelen op je dak?

* Aanbod geldig voor residentiële klanten en kleine professionelen die in de periode van 01/09/2017 tem 30/09/2017 een contract afsluiten voor de levering van elektriciteit en/of aardgas via www.eneco.be. Per klant wordt voor residentiële klanten die kiezen voor het product Belgische Zon en Wind - Vast een combinatiekorting toegekend van €65 vaste korting met 10% korting op de elektriciteitsprijs per kWh. Voor het elektriciteitsproduct Belgische Zon en Wind - Variabel geldt een eenmalig combinatiekorting van €50 vaste korting en 5% op de elektriciteitsprijs per kWh . Residentiële klanten die kiezen voor het product Eneco Solar, genieten een vaste korting van €65. Op het variabele Eneco Aardgas product geldt een vaste korting van 70€ in combinatie met 15% korting op de gasprijs per kWh (telkens inclusief 21% BTW). Voor klein professionelen geldt per klant die kiest voor het product Belgische Zon en Wind - Vast of - Variabel een combinatiekorting van €50 vaste korting met 5% korting op de elektriciteitsprijs per kWh en een combinatiekorting van 60€ vaste korting met 10% korting op de gasprijs per kWh voor Eneco Aardgas (telkens exclusief 21% BTW). Deze kortingen zijn van toepassing op het verbruik gedurende 12 maanden en worden pro rata verrekend op de eerstvolgende eindafrekeningen na de start van het leveringscontract. Dit aanbod is enkel geldig voor nieuwe klanten en is niet cumuleerbaar met andere kortingen tenzij expliciet anders vermeld.