2

Waarom kiezen voor Eneco als gasleverancier?

Kiezen voor Eneco als gasleverancier, dat is kiezen voor energie met een duurzame visie. Fossiele brandstoffen maken stilaan plaats voor groen gas en warmtepompen, zodat we in 2035 al onze klanten van 100% duurzame warmte kunnen voorzien!

Bereken nu je prijs voor aardgas
IMG-header1000x550-isolatie.jpg

Overstappen naar Eneco als gasleverancier in 4 stappen

Stap 1
Bereken je tarief
Kies op onze website de energieformule die het best bij jou past.
Stap 2
Online intekenen
In slechts 5 minuten tijd kun je online intekenen op jouw voordelig Eneco-tarief. Eenvoudig!
Stap 3
Wij regelen alles
Wij contacteren je vorige energieleverancier. Het enige dat je moet doen? Je meterstand(en) en je gewenste startdatum van belevering doorgeven.
Stap 4
Start levering aardgas
Vanaf je gewenste startdatum geniet je van de levering van aardgas.

Onze formules voor aardgas

*Aanbod geldig vanaf de start van de geldigheidsperiode vermeld op de tariefkaart en, binnen de grenzen van de beschikbare gas- en/of elektriciteitsvolumes voorzien voor dit product, uiterlijk tot en met de laatste dag van de geldigheidsperiode vermeld op de tariefkaart. Zie de bijzondere voorwaarden van het aanbod op de tariefkaart.

De voordelen van Eneco als jouw gasleverancier

Ben je overtuigd van groene energie? Proficiat! Dat was de eerste stap en het goede nieuws is dat Eneco jou met alle volgende stappen helpt.

  • Kies de energieformule die het best bij je past. Wij contacteren je vorige gasleverancier zodat jij in no time geniet van je aardgas.
  • Heb je in tussentijd vragen? Onze klantendienst staat altijd voor je klaar! Want tevreden klanten, zijn duurzame klanten.

Eneco als duurzame gasleverancier in België

100% groen, 100% lokaal en 100% samen. Daar kan je bij Eneco zeker van zijn. De reden voor Greenpeace om ons als groene energieleverancier een groen label én een 18/20 te geven. Dat is weer een extra duwtje in de rug op weg naar onze ambitie van 100% klimaatneutraal in 2035!

Veelgestelde vragen over gasleveranciers