2

Elektriciteit uit zon en wind

Kiezen voor Eneco als elektriciteitsleverancier, dat is kiezen voor 100% groene en Belgische stroom. Niet alleen een veilige keuze voor de generatie van morgen. Ook voor jezelf. Als groene elektriciteitsleverancier, kiezen wij voor slimme, duurzame bronnen zoals zonne-energie en windenergie. Onuitputtelijk dus! Waardoor jij nooit zonder stroom komt te zitten.

Bereken nu je elektriciteitsprijs
Website_HP_beeld_general_PAR.jpg

Overstappen naar Eneco is heel eenvoudig!

Stap 1
Bereken je tarief
Kies op onze website de energieformule die het best bij jou past.
Stap 2
Online intekenen
In slechts 5 minuten tijd kun je online intekenen op jouw voordelig Eneco-tarief. Eenvoudig!
Stap 3
Wij regelen alles
Wij contacteren je vorige energieleverancier. Het enige dat je moet doen? Je meterstand(en) en je gewenste startdatum van belevering doorgeven.
Stap 4
Start groene elektriciteit
Vanaf je gewenste startdatum geniet je van onze groene elektriciteit.

Onze formules voor elektriciteit

*Aanbod geldig vanaf de start van de geldigheidsperiode vermeld op de tariefkaart en, binnen de grenzen van de beschikbare gas- en/of elektriciteitsvolumes voorzien voor dit product, uiterlijk tot en met de laatste dag van de geldigheidsperiode vermeld op de tariefkaart. Zie de bijzondere voorwaarden van het aanbod op de tariefkaart.

De voordelen van elektriciteit bij Eneco

Ben je overtuigd van groene elektriciteit? Proficiat! Dat was de eerste stap en het goede nieuws is dat Eneco jou met alle volgende stappen helpt.

  • Kies de energieformule die het best bij je past. Wij contacteren je vorige energieleverancier zodat jij in no time geniet van je groene stroom.
  • Heb je in tussentijd vragen? Onze klantendienst staat altijd voor je klaar! Want tevreden klanten, zijn duurzame klanten.
Eneco-samen-omschakelen-Volvo-Zonnepanelen-02-header-970x540px.jpg

Dé grootste, groene leverancier van elektriciteit

100% groen, 100% lokaal en 100% samen. Daar kan je bij Eneco zeker van zijn. De reden voor Greenpeace om ons als groene energieleverancier een groen label én een 18/20 te geven. Dat is weer een extra duwtje in de rug op weg naar onze ambitie van 100% klimaatneutraal in 2035!

Veelgestelde vragen over elektriciteitsleveranciers