2

Technische vragen

Stroomonderbreking?

Bekijk alle actuele stroomonderbrekingen voor Vlaanderen via de website van Fluvius.

Website Fluvius

Wie is mijn netbeheerder?

Elke regio heeft een andere netbeheerder die verantwoordelijk is voor het gas- en elektriciteitsnetwerk. In sommige regio’s heb je te maken met 2 netbeheerders: 1 voor het gasnetwerk en 1 voor het elektriciteitsnet. In andere regio’s heb je te maken met slechts 1 netbeheerder. Hoe kom ik er achter welke netbeheerder bij mij hoort?

  • Woon je in Vlaanderen? Dan kan je via deze website achterhalen wie jouw netbeheerder is
  • Woonachtig in het Brusselse Gewest? Dan is Sibelga jouw netbeheerder
  • Woon je in het Waalse Gewest? Maak dan gebruik van deze website om te achterhalen wie jouw netbeheerder is

Elektriciteitspanne of storing: wat nu?

Ondervind je hinder van een elektriciteitspanne of storing? Neem dan contact op met je netbeheerder. Zij helpen je graag verder met informatie over de hinder die je ondervindt. Weet je niet wie je netbeheerder is? Meer informatie vind je terug in het volgend artikel.

Ik heb een nieuwe meter, maar jullie zijn hier nog niet van op de hoogte. Wat kan ik doen?

Ondanks we de gegevens van je nieuwe meter met vertraging ontvangen, verandert dit niets aan de datum van de vervanging of de bijhorende meterstanden. We zetten de omschakeling van je oude naar je nieuwe meter met terugwerkende kracht recht.

Lijd ik als klant schade doordat mijn dossier geblokkeerd is?

Nee, in 99,9% van de gevallen reguleren we de situatie volledig en zetten we alles recht met terugwerkende kracht. De data is namelijk niet verloren. Uiteraard staan we als energieleverancier in voor een correcte afhandeling van de facturen en communicatie met onze klanten. Het verder helpen, correct begeleiden en transparant informeren jou als klant is dan ook cruciaal. Als je denkt schade te hebben opgelopen door de blokkering van je dossier, raden we je aan onze klantendienst te contacteren. Dan bekijken we jouw specifieke situatie en werken we samen naar een oplossing toe.