2
EVD0005309-min.jpg

Sneller
klimaat­neutraal

Zij maken een duurzame stap

Elke stap maakt een groot verschil. Zeker als we het met z'n allen doen. Van waterbesparende douchekop tot een voetbalstadion duurzaam verlichten. Zij gingen je voor.

Klimaatprobleem aanpakken

Kan het sneller?

We willen allemaal de aarde leefbaar doorgeven aan volgende generaties. Daarom moeten we nu in actie komen tegen verdere opwarming van de aarde. Dat kan alleen als we sneller verduurzamen. Maar wat betekent klimaatneutraal? En hoe denkt Eneco daar te komen in 2035? Bekijk de video hiernaast.

Lees verder over klimaatneutraal in 2035

Ontdek hoe je thuis energie bespaart

Lees de tips
EVD0005343-min.jpg

"We horen vaak dat we nog acht jaar hebben om de klimaatdoelen voor 2030 uit het Klimaatplan te halen, maar niets is minder waar. We moeten nú samen aan de slag want het bouwen van duurzame energieoplossingen kost tijd, uitstel is geen optie."

As Tempelman, CEO Eneco

Waar komt onze energie eigenlijk vandaan?

Zet ook de versnelling in en maak het verschil met groene stroom uit eigen land. Want groene stroom van Eneco is opgewekt uit de Belgische wind en zon. Een duurzame stap is zo gezet. Waar begin jij? Om sneller te verduurzamen willen we nog meer groene stroom opwekken. Daarom blijft Eneco investeren in Belgische wind- en zonneparken. Benieuwd waar je groene stroom vandaan komt?

Ontdek meer over onze groene productie
EVD0005354-min.jpg