2

Drie maanden Streamz cadeau

Word Eneco-klant in november en krijg drie maanden Streamz cadeau*! 

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

De Enecoupon: € 10 is € 20 waard!

De Enecoupon is een digitale waardebon die je bij handelaars in jouw buurt kunt gebruiken. Deze is € 20 waard, maar jij betaalt zelf slechts € 10. Wij doen er € 10 bovenop! Zo steun je een duurzame horecazaak, sportclub, kledingszaak ...

Meer informatie

Crowdlending: Investeer in duurzame energieprojecten

Wil jij ook mee-investeren in zonnepanelen, windturbines, duurzame vastgoedprojecten of warmtekrachtkoppelingen? Schrijf je dan nu in, zo blijf je op de hoogte van al onze crowdlendingprojecten.

Blijf op de hoogte van onze crowdlendingprojecten

Samen energie besparen

De goedkoopste energie is energie die je niet gebruikt. Wij helpen jou graag besparen! Met handige tools, tips en installaties.

Geniet van de Comfort Bonus

Als trouwe huishoudelijke klant kan je genieten van onze Comfort Bonus. Dit is een straf pakket aan diensten om je te ontzorgen op momenten dat het echt telt.

Ontdek de Comfort Bonus

*Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco ondertekenen via Eneco.be/nl tussen 01/11/2020 en 30/11/2020 voor elektriciteit en/of aardgas op voorwaarde dat zij gedurende 3 maanden (de promotieperiode) ononderbroken een product van Eneco afnemen en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden.
De korting zal toegekend worden in de vorm van een promotiecode die geldig is tem 20/04/2021 en kan slechts 1 maal per klant toegekend worden. Dit aanbod is niet inruilbaar noch combineerbaar met een ander welkomstvoordeel.
Wat is Streamz? 3 maanden gratis Streamz?
Streamz is een nieuwe streamingdienst in Vlaanderen - online te bekijken met exclusieve Vlaamse - en internationale topseries en een uitgebreide catalogus films. Als nieuwe Eneco-klant krijg je 3 maanden gratis Streamz ( niet Streamz+). Ook bestaande Streamz-klanten kunnen van de promotie genieten. Meer info over Streamz: www.streamz.be. Activatie van de promotie gebeurt via een te ontvangen promotiecode. Na 3 maanden gratis Streamz, wordt je overeenkomst met Streamz automatisch maandelijks verlengd volgens de voorwaarden zoals door Streamz bepaald, tenzij je tijdig opzegt tegen het einde van de promotieperiode.