2

Je energieverbruik in het weekend cadeau*

Wil je mee het verschil maken? Ga dan voor de 100% groene elektriciteit van Eneco. Helemaal opgewekt uit onze zon en wind. Bereken meteen jouw maandbedrag.

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

De Enecoupon: € 10 is € 20 waard!

De Enecoupon is een digitale waardebon die je bij handelaars in jouw buurt kunt gebruiken. Deze is € 20 waard, maar jij betaalt zelf slechts € 10. Wij doen er € 10 bovenop! Zo steun je een duurzame horecazaak, sportclub, kledingszaak ...

Ik koop een Enecoupon

Investeer in duurzame energieprojecten

Wil jij ook mee-investeren in zonnepanelen, windturbines, duurzame vastgoedprojecten of warmtekrachtkoppelingen? Schrijf je dan nu in, zo blijf je op de hoogte van al onze projecten.

Ik schrijf me in

Samen energie besparen

De goedkoopste energie is energie die je niet gebruikt. Wij helpen jou graag besparen! Met handige tools, tips en installaties.

Geniet van de Comfort Bonus

Als trouwe huishoudelijke klant kan je genieten van onze Comfort Bonus. Dit is een straf pakket aan diensten om je te ontzorgen op momenten dat het echt telt.

Ontdek de Comfort Bonus

*Eén jaar lang je energieverbruik tijdens het weekend cadeau? Hoe wordt dit berekend?
De promo betreft een procentuele korting op de kWh-prijs, die overeenstemt met het aandeel in de totale jaarlijkse kWh-prijs van het weekendverbruik voor een klant met een gemiddeld verbruiksprofiel (gelijk aan het S21 SLP-profiel voor 2020 zoals gepubliceerd door Synergrid). Voor een klant die tekent voor het product Eneco Zon & Wind Vast met de tariefkaart van oktober 2020 met een tweevoudige meter en een verbruiksprofiel dat overeenstemt met het S21 SLP-profiel zoals gepubliceerd door Synergrid voor 2020, bedraagt het weekendverbruik 26% van de totale verbruikskost (kWh-prijs) op jaarbasis.

Voor een klant die tekent voor het product Eneco Aardgas Vast met de tariefkaart van oktober 2020 met een verbruiksprofiel dat overeenstemt met het S41 SLP-profiel zoals gepubliceerd door Synergrid voor 2020, bedraagt het weekendverbruik 28% van de totale verbruikskost (kWh-prijs) op jaarbasis.

Wat zijn de voorwaarden?
Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco ondertekenen via Eneco.be tussen 01/10/2020 en 31/10/2020 voor het product Eneco Zon & Wind Vast en/of Eneco Aardgas op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (de promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.