2

Thuiswerken kan ook op groene stroom

Word nu Eneco-klant en maak kans op een make-over van jouw thuiswerkplek t.w.v. 5000 euro*

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

De Enecoupon: € 25 is € 50 waard!

De Enecoupon is een digitale waardebon die je bij handelaars in jouw buurt kunt gebruiken. Deze is € 25 of € 50 waard, maar jij betaalt zelf slechts de helft. Wij verdubbelen dit bedrag! Zo steun je een duurzame horecazaak, bloemenwinkel, kledingzaak ...

Meer informatie

Crowdlending: Investeer in duurzame energieprojecten

Wil jij ook mee-investeren in zonnepanelen, windturbines, duurzame vastgoedprojecten of warmtekrachtkoppelingen? Schrijf je dan nu in, zo blijf je op de hoogte van al onze crowdlendingprojecten.

Blijf op de hoogte van onze crowdlendingprojecten

Samen energie besparen

De goedkoopste energie is energie die je niet gebruikt. Wij helpen jou graag besparen! Met handige tools, tips en installaties.

Geniet van de Comfort Bonus

Als trouwe huishoudelijke klant kan je genieten van onze Comfort Bonus. Dit is een straf pakket aan diensten om je te ontzorgen op momenten dat het echt telt.

Ontdek de Comfort Bonus

*De wedstrijd “Win een Home Makeover” staat uitsluitend open voor nieuwe, particuliere klanten die een contract voor de levering van elektriciteit en/of aardgas met Eneco afsluiten tussen 18/01/2021 en 28/02/2021 via een van onze verkoopkanalen (uitgez. prijsvergelijkingswebsites), op voorwaarde dat zij opteren voor e-billing en onder die voorwaarde nog klant zijn op datum van bepaling van de winnaar op 29/03/2021.