Vrouw met koffietas in de hand

Tijdelijke promotie*

Upgrade jouw zonne-energie met een thuisbatterij

Een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen is interessanter dan ooit. We begeleiden jou zodat je meer van je zonne-energie kan genieten.

Bekijk de mogelijkheden

Waarom kiezen voor een thuisbatterij?

Meer uit de zonJe haalt meer voordeel uit je zonne-installatie, want je geniet ook van je zelf opgewekte zonne-energie wanneer de zon niet schijnt. 
Bespaar op jouw energiekostMet een thuisbatterij moet je minder elektriciteit van het net gebruiken. Gevolg: een lagere energiefactuur!
Groene keuzeDe combinatie van zonnepanelen en een thuisbatterij is op en top duurzaam. Je bent 100% zeker dat je stroom echt groen is. 

Hoe werkt een thuisbatterij?

Zonne-energie die je overdag niet onmiddellijk verbruikt, vloeit normaal naar het elektriciteitsnet. Tenzij je een thuisbatterij hebt! Dan kun je deze zelf opgewekte energie gewoon opslaan voor later gebruik. Zo kun je er ’s avonds, ’s nachts of op bewolkte dagen ook nog van genieten 


Schema dat de werking van een thuisbatterij toont

Ons aanbod voor thuisbatterijen

Pylontech x2 met omvormer

2X Pylontech

Opslagcapaciteit: 4,56kWh
  • Inclusief SOLIS Rai omvormer
  • Mogelijk om het vermogen en de opslag uit te breiden per module van 2,28 kWh
  • Plaatsing, keuring en monitoring inbegrepen

€3.779*

€ 5.087

Pylontech x4 met omvormer

4X Pylontech

Opslagcapaciteit: 9,12 kWh
  • Inclusief SOLIS Rai omvormer
  • Mogelijk om het vermogen en de opslag uit te breiden per module van 2,28 kWh
  • Plaatsing, keuring en monitoring inbegrepen

€ 5.793*

€ 7.154

Heb je nog geen zonnepanelen? Ontdek ons aanbod dan op deze pagina.

Nog meer weten over een thuisbatterij?

Onze experten vertellen er jou alles over in verschillende blogartikels. Zij beantwoorden helder en duidelijk zoveel mogelijk potentiele vragen. Ideaal om een weloverwogen keuze te nemen

Is een thuisbatterij iets voor mij?

Veelgestelde vragen

*Korting aangeboden door onze partner EARTH. De korting wordt berekend op de catalogusprijs van de installatie en geldt voor elke aanvraag ingediend via de Eneco-website. De aangeven opslagcapaciteit dient enkel als voorbeeld. Het ideale aantal modules voor jouw verbruik en zonne-installatie bepaal je in overleg met een adviseur van onze partner.

De aangeven opslagcapaciteit dient enkel als voorbeeld. Het ideale aantal modules voor jouw verbruik en zonne-installatie bepaal je in overleg met een adviseur van onze partner. 

Prijzen zijn inclusief 6% btw en indicatief voor Vlaanderen waar de thuisbatterij wordt geïnstalleerd door de firma EARTH. Prijzen en cijfers zijn steeds onder voorbehoud van inspectie ter plaatse en afhankelijk van de specifieke situatie en het verbruikspatroon van de klant. Bovenstaande richtprijzen zijn gebaseerd op een standaard situatie voor een thuisbatterij-module naar keuze (exclusief omvormer, tenzij wanneer expliciet vermeld), een adviesgesprek, een standaardhoeveelheid materialen, de installatie, de keuring en de recyclagebijdrage.