2

Registreren en inloggen

Al kennis gemaakt met je online klantenzone?

Makkelijk en snel online je energiezaken regelen. Hier staan we 24/7 voor je klaar!

Ga naar My Eneco

Wat kan ik allemaal doen op My Eneco?

My Eneco is een online klantenzone waar je tal van energiezaken gemakkelijk zelf in orde brengt. Je past er je persoonlijke gegevens, voorschotbedrag of facturatievoorkeuren aan, ziet een overzicht van je facturen en openstaand saldo en je volgt gemakkelijk je verbruik op in de Energy Monitor. Ook je verhuis regel je gemakkelijk zelf via My Eneco.

Hoe registreer ik me op My Eneco?

Een account aanmaken voor je persoonlijke klantenzone doe je gemakkelijk via deze pagina. Ben je al klant, hou dan zeker ook je klantnummer bij de hand om je My Eneco-account te linken aan jouw klantengegevens.

Na een succesvolle registratie kan je meteen aan de slag!

Hoe log ik in op My Eneco?

Surf naar my.eneco.be en geef je e-mailadres en wachtwoord in. Het juiste e-mailadres vind je terug in je welkom-mail. Na koppeling van je My Eneco-account kan je ook inloggen via itsme, Google of Facebook.

Hoe pas ik mijn logingegevens voor My Eneco aan?

Na het inloggen kan je bij Contactvoorkeuren je e-mailadres wijzigen. Dit is niet alleen het e-mailadres dat we gebruiken voor communicaties, je logt er ook mee in op My Eneco.

Je wachtwoord wijzigen, doe je door bovenaan op je naam te klikken en te kiezen voor Wachtwoord wijzigen.

Ben je je inlogggevens vergeten en lukt het inloggen daarom niet? Geen zorgen, tijdens het inloggen kan je aanduiden dat je je e-mailadres of wachtwoord bent vergeten.

Wat doe ik als ik niet kan inloggen in My Eneco?

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken waarom je niet kan inloggen op My Eneco.

Je hebt nog geen account
Registreer je snel via deze link. Hou zeker je klantnummer en de naam op je contract bij de hand.

Je logt in met een ander e-mailadres
Druk bij het inloggen op ‘E-mailadres vergeten’. Op basis van je klantnummer tonen we een deel van het e-mailadres waarmee je je account registreerde. Naar dat e-mailadres sturen we een e-mail met een link om gemakkelijk in te loggen. Na het inloggen kan je indien gewenst je e-mailadres wijzigen via deze pagina.

Je gebruikt een verkeerd wachtwoord
Vraag eenvoudig een nieuw wachtwoord aan door bij het inloggen op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken.

Ik ben mijn e-mailadres vergeten, wat nu?

Surf naar deze pagina. Geef je je klantnummer in, dan krijg je te zien met welk e-mailadres je geregistreerd bent op My Eneco. Ook krijg je op dit e-mailadres een e-mail om je uit te nodigen om in te loggen.  

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Bij het inloggen op My Eneco kan je bij het ingeven van je wachtwoord klikken op Wachtwoord vergeten. Geef je je e-mailadres in, dan sturen we een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Hoe koppel ik mijn My Eneco-account met itsme?

Dit doe je eenvoudig door bij het inloggen te klikken op Inloggen met itsme. Is dit de eerste keer, dan doorloop je automatisch het koppelingsproces. Identificeer jezelf met je itsme-app en je account is gelinkt.

Ben je al ingelogd op My Eneco, dan koppel je eenvoudig itsme via deze pagina. Klik onderaan bij Je sociale accounts op itsme en doorloop het koppelingsproces.

Heb je vragen rond itsme zelf, neem dan zeker eens een kijkje op de website van itsme.

Is het mogelijk om itsme te koppelen aan meerdere klantnummers?

Heb je toegang tot meerdere klantnummers via hetzelfde My Eneco-account, dan kan je itsme niet gebruiken om in te loggen. Heb je aparte My Eneco-accounts per klantnummer, dan kan je voor één van die My Eneco-account de koppeling met itsme maken.

Wat wel mogelijk is, is meerdere itsme-accounts koppelen aan een My Eneco-account. Zo kunnen verschillende leden van het huishouden inloggen op My Eneco via hun eigen itsme-app. 

Hoe koppel ik meerdere klantnummers aan mijn My Eneco-account?

Dit doe je eenvoudig door je met elk klantnummer te registreren op My Eneco. Gebruik hierbij telkens hetzelfde e-mailadres. We linken dan automatisch al deze klantnummers aan hetzelfde account.

Ook oude klantnummers blijven op deze manier toegankelijk. Zo raadpleeg je eenvoudig je facturen van een vorig adres.