2

Terugbetaling

Een facturatieoverzicht nodig?

Neem een kijkje op My Eneco. Hier vind je een volledig overzicht van je facturatie en betalingen.

Ga naar My Eneco

Wanneer krijg ik mijn terugbetaling?

Je ontvangt een terugbetaling binnen 18 dagen na de factuurdatum. Heb je een openstaand saldo? Dan verrekenen we je tegoed hiermee en storten we het resterende bedrag terug. Het rekeningnummer dat we hiervoor gebruiken, vind je terug op je afrekening.

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen voor een terugbetaling?

Voor terugbetalingen gebruiken we hetzelfde rekeningnummer dan dat jij gebruikt voor de betaling van je facturen. Je raadpleegt dit rekeningnummer gemakkelijk via My Eneco. Wil je graag dat we een ander rekeningnummer gebruiken voor je terugbetalingen, contacteer dan onze klantendienst via het online contactformulier.  

Heb je een betaling uitgevoerd die niet voor Eneco was?

Oeps, heb je per ongeluk je factuur 2 maal betaald? Of was de betaling niet voor ons bestemd? Geen zorgen. Wanneer we een extra betaling ontvangen, en er is geen openstaande saldo dan wordt de betaling automatisch naar jou teruggestort.

Waarom kreeg ik maar een deel van mijn terugbetaling?

Kreeg je een factuur met een tegoed dat we aan jou terugbetalen, dan verrekenen we dit eerst met een eventueel openstaand saldo. Het overblijvende bedrag storten we terug op je rekening. Een overzicht van al je facturen vind je eenvoudig op My Eneco.