2

Korting

Welke korting is voor jou van toepassing?

Neem een kijkje op je persoonlijke productpagina op My Eneco.

Ga naar My Eneco

Waar vind ik mijn korting terug?

Via My Eneco zie je bij de details van je product of je een actieve korting hebt. Kreeg je een afrekening, dan zie je in de oranje cirkel op de eerste pagina in één oogopslag hoeveel korting je kreeg. Meer details over de gekregen korting vind je onder 'Energiekosten Eneco'.

De korting van de Gezinsbond vind je ook terug via My Eneco. De betaling ervan verloopt via een aparte creditnota die je op hetzelfde moment als je afrekening krijgt.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn korting?

Kortingen verrekenen we steeds op je afrekening. Bij het bepalen van je voorschotbedrag houden we dus geen rekening met je korting.

De korting waar je als lid van de Gezinsbond recht op hebt, is een beetje een uitzondering op de regel. Die verrekenen we niet met je afrekening, maar krijg je via een aparte creditnota, die je op hetzelfde moment ontvangt als je afrekening.

Waarom kreeg ik maar een deel van mijn korting?

Je korting is steeds geldig voor een bepaalde periode, meestal een jaar. Krijg je tijdens deze periode een afrekening, dan verrekenen we je korting pro rata. De rest van je korting krijg je uiteraard op je volgende afrekening.

Hoe vraag ik de Gezinsbond-korting aan?

We kennen je korting toe op basis van je lidnummer van de Gezinsbond. Dit lidnummer vul je eenvoudig in op My Eneco. Na een controle kennen we je korting toe. We vermelden je toegekende korting(en) in je productoverzicht op My Eneco.