2

Contract annuleren/opzeggen

Ben je verhuisd?

Je kan je contract makkelijk meenemen naar je nieuwe woning zo kan je blijven genieten van je huidige voorwaarden en voordelen.

Geef je verhuis online door

Hoe annuleer ik mijn contractaanvraag?

Tekende je een contract bij ons, maar blijf/wordt je liever klant bij een andere leverancier? Dat vinden we jammer! Na het ontvangen van je contractbevestiging heb je als particuliere klant nog 14 dagen bedenktermijn. Breng ons binnen deze termijn schriftelijk op de hoogte van de annulering van je contract en wij doen de rest. Dit kan eenvoudig via ons online contactformulier. 

Ben je een professionele klant? Dan heb je geen bedenktermijn. Teken eenvoudig een nieuw contract bij de door jouw gewenste leverancier. Zij doen het nodige om je overstap zo snel mogelijk te regelen.

Hoe regel ik de energieovername in geval van overlijden?

Hiervoor contacteer je best onze klantendienst op het nummer 015 25 66 66 (voor particulieren) of 015 25 66 88 (voor professionele klanten). Je mag ons alvast een attest van overlijden bezorgen via ons contactformulier.

Hoe regel ik de energieovername in geval van scheiding?

In dat geval vragen we je om samen met de andere partij een energieovernamedocument in te vullen en aan ons te bezorgen. Je kan ons hiervan gemakkelijk een kopie bezorgen via het contactformulier. Na ontvangst van het document regelen wij de overname en brengen we je op de hoogte van zodra alles in orde is.

Kan ik veranderen van energieleverancier of mijn contract stopzetten, ondanks mijn gegevens vastzitten?

Natuurlijk heb je steeds het recht om je energieleverancier zelf te kiezen of je contract stop te zetten. Teken je een contract bij ons of een andere leverancier, dan brengen we je overstap in orde op het moment je gegevens vrijkomen. Dit doen we in de mate van het mogelijke met terugwerkende kracht.