2

Belgische stroom uit zon en wind

Ga samen met Eneco voor een duurzame toekomst

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Eneco Flex: tot € 50 vaste korting op je variabel tarief

Hoe de energieprijzen verder zullen evolueren, kunnen we niet voorspellen. Wat we wel kunnen, is jou een oplossing bieden die tegemoet komt aan jouw bezorgdheden.

Ontdek het aanbod*

Nieuw gecentraliseerd systeem voor gegevensbeheer

De energiemarkt schakelt vanaf 3/12 over naar een nieuw gecentraliseerd systeem voor gegevensbeheer, genaamd MIG6. Hierdoor zullen sommige klanten van 3/12 t.e.m. 6/12 hinder ondervinden in hun persoonlijke klantenzone. Wil je meer weten over het MIG6-project?

Klik hier

Stijgende energieprijzen

Het nieuws staat er vol van, de prijzen in de energiemarkt staan momenteel historisch hoog. Klanten stellen ons hier heel wat vragen over, en terecht. Hier een oplijsting van de meest voorkomende vragen en antwoorden van de afgelopen week op onze klantendienst.

Lees meer

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

Webinar: zonnepanelen + thuisbatterij

Herbekijk onze webinar over zonnepanelen en thuisbatterijen. Pieter Gysel (Eneco), Jan Waeterschoot (Belfius) en Pieter Callebaut (IZEN) vertellen op een boeiende manier over: hoe zonnepanelen je energiefactuur aanzienlijk kunnen verlagen, hoe je zonnepanelen kan financieren en hoe je zonne-installatie snel en eenvoudig geplaatst wordt.

Bekijk het webinar

Zorgeloos wonen ondanks pech in je woning

Met een aanvullende bijstandsverzekering blijf je gerust. Een specialist staat 24/7 voor je klaar bij elektriciteitsproblemen, waterlekken en gesloten buitendeuren zonder sleutel.

Ontdek er alles over

Geniet ook van de Comfort Bonus

Bij Eneco genieten trouwe klanten van onze Comfort Bonus, mét fietsbijstand. Dit is een straf pakket aan diensten om je te ontzorgen op momenten die echt tellen, ook tijdens zomerse fietstochten.

Ontdek de Comfort Bonus

* Eenmalige korting van € 25 (incl. BTW) op het product Eneco Zon en wind Flex en/of € 25 (incl. BTW) op het product Eneco Aardgas Flex. Enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco ondertekenen tussen 1/12/2021 en 31/12/2021 en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.