2

Geniet als gezinsbond-lid van extra korting

KORTING OP ENERGIE

Jaarlijkse Gezinsbondkorting

Als lid van de Gezinsbond heb je recht op een jaarlijkse korting tot 40 euro* op je energie. Toch als je Eneco klant bent. Waarom? Omdat wij gezinnen die duurzame keuzes maken graag belonen!

Je krijgt 20 euro korting op volgende producten:

 • Elektriciteit: Eneco Zon en wind Vast, Eneco Zon en wind Flex, Eneco Zon en wind Go, Eneco Zon en wind Variabel, Eneco Zon en wind Plus, Eneco Zon en wind Home, Eneco Zon en Wind Home+ en Eneco ZonneDak
 • Aardgas: Eneco Aardgas Vast, Eneco Aardgas Flex, Eneco Aardgas Go, Eneco Aardgas Plus, Eneco Aardgas Home, Eneco Aardgas Home+ en Eneco Aardgas Variabel
Ik wil klant worden

* Aanbod geldig voor nieuwe en bestaande particuliere Eneco-klanten die lid zijn van Gezinsbond. Per aansluitingspunt wordt voor elektriciteit en aardgas een korting van €20 (incl. BTW) per product per jaar toegekend. Je hebt recht op deze kortingen zolang de overeenkomst tussen Eneco en Gezinsbond geldt of wordt verlengd onder dezelfde voorwaarden. De kortingen worden verrekend op elke eindafrekening na de start van het leveringscontract.

Algemene korting én spaarkorting op zonnepanelen + thuisbatterij

Kies je als lid van de Gezinsbond voor onze zonnepanelen met thuisbatterij? Een slimme investering! Zeker met de kortingen waar je recht op hebt:

 • Huidig geldende Eneco-korting.
 • 80 euro spaarkorting in jouw Gezinsbond-portefeuille.

Zo geniet je extra voordelig van jouw zelf opgewekte en opgeslagen zonne-energie. Voor elk type woning hebben we trouwens een aanbod op maat.

De Gezinsbond zal deze spaarkorting in je online portemonnee plaatsen na plaatsing van je zonne-installatie.

Bekijk het volledige aanbod

SPAARKORTING OP KETELONDERHOUD

Als lid van de Gezinsbond heb je recht op een spaarkorting indien je een van volgende onderhoudscontracten met Eneco afsluit:

 • tweejaarlijks ketelonderhoud aardgas
 • jaarlijks ketelonderhoud mazout

Gedurende het onderhoudscontract heb je recht 0,50 euro spaarkorting per maand. De Gezinsbond zal deze spaarkorting in je online portemonnee plaatsen. Meer info en voorwaarden vind je op de website van Gezinsbond.

Alle info over ketelonderhoud

EXTRA VOORDEEL VOOR ENECO-KLANTEN

Ben je een trouwe Eneco-klant? Dan geniet je de Comfort Bonus, een gratis bijstandspakket voor trouwe Eneco-klanten

 • Vanaf 1 maand klant: 
  Technische ondersteuning 24/7, fietsbijstand in België én in heel Europa, bijstand voor elektrische wagens
 • Vanaf 1 jaar klant: 
  Aanvullende bijstand op witgoed en bijstand van jouw 
  energiefactuur wanneer je inkomensverlies lijdt door 
  bijvoorbeeld onvrijwillige werkloosheid of invaliditeit
Ontdek de Comfort Bonus

BEN JE AL ENECO-KLANT?

Super! Uiteraard heb jij dan ook recht op de jaarlijkse korting. Laat het ons even weten via het contactformulier en wij doen de rest.