2

Klantvoordelen

Welke voordelen heb jij al opgebouwd in comfort bonus?

Bekijk het snel via je My Eneco.

Ga naar My Eneco

Comfort bonus

De comfort bonus is een straf pakket aan diensten die je ontzorgen op het juiste moment. Je start automatisch met een basispakket vanaf je 4e maand bij Eneco. Hoe langer je klant bent, hoe meer we jou belonen voor je trouw, en hoe meer voordelen er inbegrepen zitten in je Comfort Bonus. En dit is allemaal gratis! Het gaat om zaken zoals garantie op witgoed, een fietsbijstand in Europa, een slotenmaker, bijstand voor elektrische wagen... Lees er hier meer over. 

Extra diensten

Naast elektriciteit en gas bieden we ook nog andere diensten aan. Onze experts staan voor je klaar met gericht advies over ketelonderhoud, zonnepanelen,.. Zo helpen we je om van je woning een duurzame thuis te maken. Meer informatie over onze andere diensten vind je hier terug. (link nog toevoegen) 

Wist je trouwens dat heel wat van onze klanten ervoor kiezen om mee te participeren in grote projecten rond duurzame energie? Ook jij kan mee investeren in een windmolen –of zonnepark, met een mooi rendement als beloning. Op onze participatiepagina ontdek je er alles over.