2

Klantvoordelen

Welke voordelen heb jij al opgebouwd in comfort bonus?

Bekijk het snel via je My Eneco.

Ga naar My Eneco

Comfort bonus

is een straf pakket aan diensten die je ontzorgen op het juiste moment. Sinds 1 januari 2021 is de inhoud ervan gewijzigd. Vanaf nu na 1 maand klant te zijn bij Eneco start jouw Comfort Bonus voordelentraject! Je mag dan rekenen op een aantal praktische voordelen die je helpen het hoofd koel te houden bij onvoorziene problemen thuis of onderweg. En vanaf 1 jaar wordt deze bijstand aangevuld met extra diensten. En dit is allemaal gratis! Het gaat om zaken zoals een fietsbijstand in België en in heel Europa, bijstand voor elektrische wagen, extra garantie op witgoed, energiefactuurgarantie... Lees er hier meer over.

Extra diensten

Naast elektriciteit en gas bieden we ook nog andere diensten aan. Onze experts staan voor je klaar met gericht advies over ketelonderhoud, zonnepanelen,.. Zo helpen we je om van je woning een duurzame thuis te maken. Meer informatie over onze andere diensten vind je hier terug.

Wist je trouwens dat heel wat van onze klanten ervoor kiezen om mee te participeren in grote projecten rond duurzame energie? Ook jij kan mee investeren in een windmolen –of zonnepark, met een mooi rendement als beloning. Op onze participatiepagina ontdek je er alles over. 

Wat is het consumentenakkoord?

Dat is een gedragscode waarbij energieleveranciers zich vrijwillig inzetten voor eerlijke praktijken. Het akkoord beschermt jou dus als consument tegen eventuele onrechtmatige praktijken of misleidende informatie. Eneco staat volledig achter dit akkoord en heeft dit daarom ook ondertekend. Om het consumentenakkoord te raadplegen, klik hier.