2

Ik ben verhuisd

Regel je verhuis online

Geef je verhuis in een paar minuten online door. Wij zorgen voor de rest.

Verhuizen

Wat is een energieovernamedocument?

Een energieovernamedocument is een formulier, opgesteld door de VREG, waarop je de meterstanden en aansluitingsgegevens kan noteren wanneer je verhuist. Je kan het hier downloaden. 

Meld ons je verhuis via My Eneco. Zo zorgen we voor een vlotte opvolging. 

We raden je aan om een energieovernamedocument in te vullen en te ondertekenen met de nieuwe bewoner van je oude adres, en met de oude bewoner van je nieuwe adres. Zo vermijd je achteraf discussie over de meterstanden of de overnamedatum. Bezorg ons een kopie, dan zorgen we voor een correcte verwerking van je verhuis of overname.

Waarom mijn contract meenemen naar mijn nieuwe woning?

Je kan je verhuis gemakkelijk online regelen. Ga naar onze verhuispagina en volg het eenvoudige stappenplan. Je verhuis is in 1, 2, 3 geregeld!  
 
Daarbuiten geniet je bij Eneco van tal van voordelen: 

  • Onze 100% groene stroom halen we uit onze zon en wind. Zoveel mogelijk lokaal en Belgisch dus! We hebben 107 windmolens en meer dan 330.000 zonnepanelen. 
  • Beloning voor trouwe klanten. Comfort Bonus is een gratis bijstandspakket voor grote en kleine ongemakken in en rond je huis. 
  • Wij rusten niet tot wij de allerbeste klantenservice van België bieden. En dat meten we ook. Elke dag luisteren we naar jouw feedback om deze doelstelling te realiseren. 

Ik heb een factuur van een andere leverancier ontvangen op mijn nieuw adres

Regel je verhuis zo snel mogelijk via het My Eneco. 

We vragen je om ons de meterstanden van de verhuisdatum te bezorgen. Deze gebruiken we dan als startpunt voor de facturatie. Zo betaal je geen verbruik bij de andere leverancier. 

Let wel: dit kan tot uiterlijk 30 dagen na de verhuisdatum. Breng je verhuis dus zo snel mogelijk in orde!