2

Zonder zorgen met de Comfort Bonus Professional

Als zelfstandige kan je genieten van onze Comfort Bonus Professional. Dit is een straf pakket aan diensten om je te ontzorgen. Zeker op momenten wanneer het echt telt. We bieden jou en je zaak deze bijstand gratis aan. Ontdek hieronder wat de Comfort Bonus Professional inhoudt en waar jij recht op hebt.

ComfortBonusProfessional_Cupcake_1000x555.png

Bijstand nodig in België?
Bel 24/7 gratis naar 0800 24 001

Bijstand nodig in het buitenland?
Bel 24/7 naar +32 15 29 96 00

 
EVD0003563_c73de.jpg (1)

Bescherm jouw zaak

* Maak gebruik van je gratis verzekeringsaudit. Een onafhankelijk verzekeringsmakelaar optimaliseert jouw verzekeringen waar mogelijk.

Vraag jouw verzekeringsaudit aan

Alle info en details vind je in de Eneco Comfort Bonus Professional-brochure, de algemene voorwaarden lees je hier.

Veelgestelde vragen

 • Wie moet ik contacteren om gebruik te maken van de bijstand als zelfstandige?

  Wanneer het over een concreet geval gaat, moet je rechtstreeks Allianz Assistance contacteren. Zij weten dat je als zakelijke Eneco-klant recht hebt op de bijstand. Ze zijn specialist in het vinden van de perfecte oplossing voor jouw specifiek probleem. Je kunt hen 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereiken op het gratis nummer 0800 24 001. Vanuit het buitenland bel je hen op +32 15 299 600.

 • Ik ben 1 maand Eneco-klant. Kan ik gebruikmaken van de gratis verzekeringsaudit en hoe vraag ik die aan?

  Je kan jouw gratis verzekeringsaudit aanvragen door jouw gegevens hier in te vullen. Eerst wordt er een inventarisdocument opgemaakt. Vervolgens wordt dit getoetst aan de huidige markt en geoptimaliseerd waar dat mogelijk is. Het voorstel is uiteraard vrijblijvend, maar zeker het overwegen waard om jezelf en je zaak beter te beschermen.

 • Ik ben in het verleden zakelijke klant geweest bij Eneco. Heb ik meteen recht op de Comfort Bonus Professional wanneer ik terugkeer?

  Helaas niet. Uiteraard zijn we enorm blij om je terug te mogen verwelkomen als zakelijke klant. Al na 1 maand klant zijn, heb je recht op bijvoorbeeld technische ondersteuning bij pech in je kantoor, poetshulp na een interventie van de hulpdiensten en een gratis verzekeringsaudit (op aanvraag). Na 1 jaar klant komt daar onder meer fietsbijstand en bijstand voor een elektrische wagen bij.

 • Kan ik mijn Comfort Bonus Professional meenemen wanneer ik verhuis naar een nieuw kantoor?

  Zeker! De Comfort Bonus Professional is een beloning voor trouwe zakelijke klanten. Als je als zakelijke klant bij je verhuis bewust kiest om bij Eneco te blijven, dan blijven we die trouw uiteraard met veel plezier belonen. Let wel op dat je je verhuis meldt via onze verhuispagina of via 015 25 66 88, zodat we er tijdig van op de hoogte zijn.

 • Waarom is de Comfort Bonus verschillend voor particuliere en zakelijke klanten?

  De Comfort Bonus voor onze particuliere klanten is inhoudelijk helemaal gericht op gezinnen: home assistance, een verlengde bijstand op huishoudtoestellen en een gedeeltelijke betaling van de energiefactuur bij arbeidsongeschiktheid zijn in principe niet zo interessant voor een bedrijf. Met de Comfort Bonus Professional bieden we gerichte bijstand die wel interessant is voor onze zakelijke klanten.

  • Is de Comfort Bonus Professional er voor alle zakelijke klanten?

   In sommige gevallen heb je als klant geen recht op de Comfort Bonus Professional:

   - in de periode dat je energie afneemt aan een groepsaankooptarief.

   - zolang je energie afneemt met een van volgende producten:

   • Belgische Zon & Wind - Basic / Eneco Aardgas – Basic
   • Eneco Link (elektriciteit / aardgas)
   • Eneco Start (elektriciteit / aardgas)
   • Zon & Wind - Go / Eneco Aardgas - Go

   Heb je een van deze producten en wil je toch gebruik maken van de Comfort Bonus Professional? Dan schakelen we je graag over naar een tariefplan waarbij deze bijstand inbegrepen is. Contacteer ons gerust op het nummer 015 25 66 88.

  • Kan ik gebruikmaken van de Comfort Bonus Professional indien ik enkel aardgas afneem?

   Ja, de Comfort Bonus Professional is ook geldig voor zakelijke klanten die enkel aardgas afnemen.

  • Kan ik onbeperkt bijstand krijgen?

   Helemaal onbeperkt is de bijstand niet. Het aantal interventies per jaar is ook beperkt. We verduidelijken alles in de algemene voorwaarden.

  • Mijn situatie valt niet meer onder de bijstand, word ik toch geholpen?

   Dan zal onze partner Allianz Assistance jou als zakelijke klant sowieso bijstand bieden als je die nodig hebt. De kosten zal je dan wel zelf moeten betalen, maar je bent in ieder geval zeker van een uitstekende service.

   Voor een volledig overzicht, lees aandachtig de algemene voorwaarden door.

  • Genieten al mijn medewerkers van dezelfde bijstand?

   Bepaalde Comfort Bonus Professional-voordelen zoals fietsbijstand en bijstand voor elektrische wagens zijn ook van toepassing voor jouw medewerkers. Krijgt jouw medewerker onderweg naar het werk een lekke band? Of heeft je medewerker pech met zijn 100% elektrische firmawagen? Dan kan hij/zij tevens gebruikmaken van het Comfort Bonus Professional-bijstandspakket. De specifieke voorwaarden lees je best even na in de Eneco Comfort Bonus Professional-brochure of bij de algemene voorwaarden. Bovendien genieten jouw medewerkers onrechtstreeks natuurlijk ook mee van alle Comfort Bonus Professional-voordelen voor jouw zaak.

  • Hoeveel moet ik bijbetalen voor de Comfort Bonus Professional?

   De Comfort Bonus Professional is helemaal gratis! Als trouwe zakelijke klant ben je heel belangrijk voor ons en dat tonen we maar al te graag. Daarom belonen we onze trouwe klanten die bewust kozen voor Eneco op zoveel mogelijk manieren. Vandaar dat we de Comfort Bonus Professional in het leven riepen. Je tarief blijft helemaal hetzelfde, je factuur blijft ongewijzigd.

  • Wat moet ik doen om de Comfort Bonus Professional te krijgen?

   Je hoeft niets te ondernemen om van de Eneco Comfort Bonus Professional te genieten. Wanneer je minstens 1 maand klant bent bij Eneco, dan start jouw Comfort Bonus Professional-voordelentraject automatisch. En bovendien helemaal gratis.

  • Worden in tijden van corona alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen?

   Experts helpen je veilig uit de nood, helemaal volgens de coronarichtlijnen. Ze dragen o.a. handschoenen en mondmaskers, houden minstens 1,5 meter afstand en ontsmetten hun voertuigen na elke rit. Zo ben je extra gerust.

Nog steeds geen antwoord?

Vul dit veld in

Of bezoek onze hulp- en contactpagina voor alle hulplijnen.