2

Isolatie voor een aangenamer klimaat in je zaak

Je bespaart energie en houdt het warm in de winter, koel in de zomer

Vraag meteen je offerte aan

Waarom kiezen voor onze isolatie?

Werk je in een ouder, minder goed geïsoleerd pand? Dan heb je vast gemerkt dat ze in de winter sneller afkoelt en in de zomer sneller opwarmt. Een degelijke isolatie van je zaak is de oplossing! Een met een dubbel voordeel: je bespaart makkelijk 30% op je energieverbruik. Én je geniet elke dag van een aangenamer klimaat in je zaak.

Groene keuze

Je helpt het milieu door minder energie te verbruiken.

Duurzaam materiaal

Onze professionele partner installeert kwalitatieve materialen.

Lange garantie

Je krijgt 25 jaar garantie op de plaatsing van het isolatiemateriaal.

Korting & premies

Je kunt verschillende premies krijgen via je netbeheerder of gemeente.

Dakisolatie

Warmte stijgt. Heb je een slecht geïsoleerd dak? Zonder dat je het merkt gaat er zo 25 à 30% van de warmte in je zaak verloren. Een investering in dakisolatie betaalt zich daarom snel terug.

Zowel bij een hellend als plat dak. Gebruik je de zolder niet? Dan kun je de vloer isoleren in plaats van het dak. Je leest het goed: onze isolatiepartner heeft een duurzame en efficiënte oplossing voor jouw specifieke situatie.

Stuur mij een offerte

Spouwmuurisolatie

Heb je oudere spouwmuren? Dan is er waarschijnlijk een laag lucht tussen de binnen- en buitenmuur. Het isolatie-effect is daardoor beperkt. Spouwmuurisolatie is jouw oplossing. Proper afgewerkt door onze isolatiepartner. Je kunt zo tot 30% besparen op je energieverbruik. En je hebt geen koude muren meer.

Stuur mij een offerte

Buitengevelisolatie

Spouwmuurisolatie is geen optie wanneer je zaak geen of slechte spouwmuren heeft. Maar er bestaat een andere isolatieoplossing: buitengevelisolatie. Je kunt hiermee tot 26% besparen op je energieverbruik. Je krijgt naast minder koude muren en dus een beter comfort nog een extra voordeel. Dankzij de fijne afwerking van onze isolatiepartner ziet jouw zaak er helemaal als nieuw uit.

Stuur mij een offerte

Vloer- en kruipkelderisolatie

Wist je dat er langs de vloer van je zaak veel warmte verloren gaat richting de ondergrond? Daarom is vloerisolatie een aanrader. En niet alleen wanneer je vloerverwarming hebt. Trouwens, je kunt jouw vloer ook langs de onderzijde via de kruipkelder isoleren. Over kruipkelder gesproken: vaak schuilen hier vocht en tochtlekken. Dat kan onze isolatiepartner meteen verhelpen door alle leidingen mooi in te spuiten.

Stuur mij een offerte

Hoe jouw isolatie bestellen?

Stap 1
Informatie aanvragen
Vraag meer informatie aan over jouw isolatieproject
Stap 2
Telefonische afspraak
Onze isolatiepartner belt jou binnen drie werkdagen voor een bezoek aan je zaak
Stap 3
Plaatsbezoek
Onze partner komt je pand opmeten voor je gepersonaliseerde offerte
Stap 4
Uitvoering
Na het ondertekenen van je offerte isoleert onze partner jouw zaak

1

Veelgestelde vragen

 • Hoe weet ik of mijn huis in aanmerking komt voor spouwmuurisolatie, dakisolatie of zoldervloerisolatie?

  Als u zich inschrijft vragen we u om een aantal vragen te beantwoorden. Hieruit kunnen we al wat meer afleiden. Indien gewenst komt de isolatiepartner Isolteam bij u langs om volgens de regels van het ATG een inspectie, onderzoek van uw woning te doen. Zo kan men zien of uw woning in aanmerking komt voor na-isolatie van de spouwmuren of het isoleren van het dak of zoldervloer.

 • Wat zijn de voordelen van spouwmuurisolatie, dakisolatie of zoldervloerisolatie?

  Spouwmuurisolatie, dakisolatie of zoldervloerisolatie zijn relatief lage investeringen met een hoog rendement. Goed isoleren is de meest efficiënte manier om de woning energiezuinig te maken. Dit omdat de oppervlakte van muren, samen met daken, de grootste oppervlakte is van een woning. Het uitzicht van de woning verandert niet en er zijn ook geen stedenbouwkundige vergunning voor nodig.

 • Wat is een spouwmuur?

  Een spouwmuur bestaat uit een aparte binnenmuur en een buitenmuur. Tussen beide muren bevindt zich een luchtlaag, de spouw.

 • Hoe lang duren de werken voor na-isoleren?

  Afhankelijk van de oppervlakte en aard van isoleren, dak of spouw nemen de werken meestal maar 1 of 2 dagen in beslag.

 • Hoeveel energie kan ik besparen door te isoleren?

  Voor een individuele berekening van de energiebesparing en de terugverdientijd kan u terecht op www.energiesparen.be/energiewinst. De officiële cijfers liggen gemiddeld tussen de 20 à 30%.

Nog steeds geen antwoord?

Vul dit veld in

Of bezoek hulp en contact voor alle hulplijnen