vrouw met laadkabel

Ervaar het gemak van onze Eneco Mobility Services

Als ondernemer kijk je naar de toekomst en loopt je graag voorop. Is elektrische mobiliteit voor jou vandaag al een evidente keuze? Terecht! Met de laadoplossingen van Eneco Mobility Services kun je jouw elektrische auto altijd snel, makkelijk en veilig opladen. En dat met 100% groene elektriciteit van Eneco. Zo rijd je echt CO₂-neutraal en duurzaam.
Offerte aanvragen

Zakelijk Laadpunt

Als elektrisch rijder wil je jouw wagen laden wanneer hij lang stilstaat. Dus ook op de parking bij je zaak. Daar kunnen zowel jij als je klanten en medewerkers zorgeloos laden. Eneco Mobility Services biedt jou namelijk een totaalpakket:
  • Installatie, beheer en onderhoud
  • Laden met 100% groene elektriciteit
  • Inzichten in de laadgegevens
  • Automatische verrekening van de laadkosten met jouw medewerkers/bezoekers
  • 24/7 helpdesk

Thuisladen

Met een thuislaadpunt laad je elektrische of plug-in hybride wagen ’s nachts of tijdens het weekend volledig op. Met een thuislaadpunt van Eneco Mobility Services geniet je een totale ontzorging. Zo verrekenen we automatisch de laadkosten met jouw zaak of de leasingmaatschappij.

Een vakman laadt zijn wagen op en bekijkt zijn verbruik

Eneco SmartCable

Rijden jij en je werknemers met plug-in hybride wagens en zoek je naar een passende laadoplossing? Met de Eneco SmartCable registreer je eenvoudig de elektriciteit die je thuis laadde. Wij verrekenen die rechtstreeks met jouw zaak of de leasingmaatschappij.

Man die buitenkomt om zijn auto op te laden
Vrouw die haar laadpas toont

Eneco-laadpas

Met de Eneco-laadpas laad je 100% groene elektriciteit aan alle openbare laadpunten in de Benelux. Je geniet ook van een 24/7-ondersteuning via onze helpdesk. Zo ben je altijd duurzaam onderweg.

Veelgestelde vragen