2

Ervaar het gemak van onze Eneco Mobility Services

Rijden op 100% groene elektriciteit naar je zaak.

Offerte aanvragen
Eneco-Mobility-Services-Blue-00-1000x550px.jpg

Elektrisch rijden voor ondernemers

Als ondernemer kijk je naar de toekomst en loopt je graag voorop. Is elektrische mobiliteit voor jou vandaag al een evidente keuze? Terecht! Met de laadoplossingen van Eneco Mobility Services kun je jouw elektrische auto altijd snel, makkelijk en veilig opladen. En dat met 100% groene elektriciteit van Eneco. Zo rijd je echt CO2-neutraal en duurzaam.

zakelijk-laden-1000x550px.jpg

Zakelijk Laadpunt

Als elektrisch rijder wil je jouw wagen laden wanneer hij lang stilstaat. Dus ook op de parking bij je zaak. Daar kunnen zowel jij als je klanten en medewerkers zorgeloos laden. Eneco Mobility Services biedt jou namelijk een totaalpakket:

 1. Installatie, beheer en onderhoud
 2. Laden met 100% groene elektriciteit
 3. Inzichten in de laadgegevens
 4. Automatische verrekening van de laadkosten met jouw medewerkers/bezoekers
 5. 24/7 helpdesk
Offerte aanvragen

Thuisladen

Met een thuislaadpunt laad je elektrische of plug-inhybridewagen ’s nachts of tijdens het weekend volledig op. Met een thuislaadpunt van Eneco Mobility Services geniet je een totale ontzorging. Zo verrekenen we automatisch de laadkosten met jouw zaak of de leasingmaatschappij.

Offerte aanvragen

Eneco SmartCable

Rijden jouw werknemers en jezelf onder meer met plug-inhybridewagens en zoek je naar een passende laadoplossing? Met de Eneco SmartCable registreer je eenvoudig de elektriciteit die je thuis laadde. Wij verrekenen die rechtstreeks met jouw zaak of de leasingmaatschappij. Download de handleiding of bekijk de Eneco SmartCable.

Offerte aanvragen
Eneco-elektrisch-laden-laadpas-1000x550px.jpg

Eneco-laadpas

Met de Eneco-laadpas laad je 100% groene elektriciteit aan alle openbare laadpunten in de Benelux. Je geniet ook van een 24/7-ondersteuning via onze helpdesk. Zo ben je altijd duurzaam onderweg.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 • Hoelang duurt het opladen van een elektrische wagen?

  Dit hangt van twee zaken af: de grootte van het accupakket en de gebruikte laadtechniek. Het volledig opladen van een doorsnee volledige elektrische auto (accupakket van 25 kWh) met een Standard Charge-laadpunt duurt ongeveer 8 uur. Met een Fast Charge-laadpunt is de klus in ongeveer 1 uur geklaard. De duurtijd voor het volledig opladen van plug-inhybridewagens hangt af van de grootte van de batterij.

 • Hoe kan ik een laadpaal bestellen en wat kost het?

  Laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een offerte op maat. Vanaf € 1.500 hebt u een standaard thuislaadpunt, inclusief installatie (excl. btw).

 • Waar kan ik laden met de Eneco-laadpas?

  Met een laadpas van Eneco kunt u opladen bij alle (semi-)openbare laadpunten waarvan we met de beheerder een roamingovereenkomst hebben. In sommige gevallen kunt u met een laadpas ook bij private laadpunten laden. Een goed overzicht van alle (openbare) oplaadpunten in de Benelux en Frankrijk vindt u op www.oplaadpalen.nl. Of download de gratis app ‘Oplaadpalen' (voor de iPhone en Android-smartphones).

 • Als ik met mijn Eneco-laadpas bij een laadpunt van een andere leverancier oplaad, krijg ik dan ook groene stroom?

  Ja, als u laadt met uw Eneco-laadpas zorgt Eneco ervoor dat elke kWh die u afneemt 100% groen is. Dit geldt ongeacht de plek waar u laadt of bij welke aanbieder. Of u nu thuis laadt, op het werk of aan een openbaar laadpunt.

 • Wanneer betaal ik voor mijn oplaadbeurten?

  Eneco stuurt u driemaandelijks een overzichtelijke factuur. Op de afrekening vindt u een overzicht van uw laadbeurten en de kost per laadbeurt. U betaalt pas achteraf voor uw laadbeurten. De tarieven vindt u hier terug.

  • Als ik een laadpunt en/of abonnement van Eneco neem, moet ik dan overstappen naar Eneco?

   Nee, u blijft vrij in uw keuze van energieleverancier.

  • Waar en hoe kan ik een storing doorgeven?

   Bij een storing van een Eneco-laadpunt belt u best naar de helpdesk: +32 2 588 53 00. Deze helpdesk is 24/7 bereikbaar. Voor storingen bij publieke laadpunten kunt u de beheerder van deze specifieke laadpaal contacteren. Het is belangrijk dat u checkt welke partij het laadpunt aanbiedt.

Nog steeds geen antwoord?

Vul dit veld in

Of bezoek onze hulp- en contactpagina voor alle hulplijnen.