Trouwe klanten krijgen de Comfort Bonus Professional Trouwe klanten krijgen de Comfort Bonus Professional

Trouwe klanten krijgen de Comfort Bonus Professional

Bij pech in uw kantoor of onderweg helpen we u niet alleen verder. We beschermen ook uw bedrijf.

Zonder zorgen met de Comfort Bonus Professional

Als ondernemer kunt u genieten van onze Comfort Bonus Professional. Dit is een straf pakket aan diensten om u te ontzorgen. Zeker op momenten wanneer het echt telt. We bieden u en uw bedrijf deze bijstand gratis aan. Ontdek hieronder wat de Comfort Bonus Professional inhoudt en waar u recht op hebt.

Bel 24/7 gratis naar 0800 24 001

Bel 24/7 naar +32 15 299 600

Vanaf 1 maand klant

Nadat u met uw bedrijf 1 maand Eneco-klant bent, hebt u al recht op het volgende:

  • Technische ondersteuning bij problemen bij het opladen van uw elektrisch voertuig, wanneer u dringend een vakman (loodgieter, slotenmaker of elektricien) of een verhuisfirma nodig hebt. U kunt 24/7 bij ons terecht. De interventiekost is dan wel voor u, maar we helpen u zeker op weg met het vinden van een geschikte oplossing.
  • Poetshulp na een interventie van de hulpdiensten, waardoor uw bedrijf ernstige waterschade opliep. Wij sturen een poetshulp om het teveel aan water weg te pompen, ruimtes te drogen, schoon te maken en te desinfecteren of de geurhinder weg te nemen. En dit tot 2 interventies per jaar en maximum € 150 per interventie.
  • Toegang tot een coworking space nadat uw kantoor of vergaderruimte onbruikbaar werden door ernstige schade voor een maximaal bedrag van € 500 per jaar.
  • Een gratis verzekeringsaudit op aanvraag van uw verzekeringen, zoals aansprakelijkheid, brand- en bedrijfsschade, ongevallen (zowel voor u als uw medewerkers), … Eerst wordt er een inventarisdocument opgemaakt. Vervolgens wordt dit getoetst aan de huidige markt en geoptimaliseerd waar dat mogelijk is.
Vraag uw verzekeringsaudit aan

Vanaf 1 jaar klant

Nadat u 1 jaar klant bent bij Eneco met uw bedrijf wordt uw bijstandspakket automatisch uitgebreid. Bovenop de voordelen van 1 maand Eneco-klant, geniet u van 3 extra diensten: 

  • Fietsbijstand in België voor u en uw medewerkers tijdens professionele verplaatsingen. Deze bijstand omvat pechverhelping, transport en repatriëring tot maximum 2 interventies per jaar per Eneco-klantnummer.
  • Bijstand elektrische wagen bij pech onderweg, in België én in heel Europa. Die pechbijstand is geldig voor 1 elektrische personenwagen ingeschreven op uw zaak.
  • Tussenkomst in de franchise bij de huur van een elektrische wagen in heel Europa. Wij betalen in geval van schade aan uw elektrische huurwagen de franchise tot een maximum van € 500 per jaar terug.

Alle info en details vindt u in de Eneco Comfort Bonus Professional-brochure, de algemene voorwaarden leest u hier.

Veelgestelde vragen

 

 

Wanneer het over een concreet geval gaat, moet u rechtstreeks Allianz Assistance contacteren om gebruik te maken van de bijstand. Zij weten dat u als zakelijke Eneco-klant recht hebt op die bijstand. Bovendien zijn ze specialist in het vinden van de perfecte oplossing voor uw specifiek probleem. U kunt hen 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereiken op het gratis nummer 0800 24 001. Vanuit het buitenland belt u hen op +32 15 299 600.

U kunt uw gratis verzekeringsaudit aanvragen door uw gegevens hier in te vullen. Eerst wordt er een inventarisdocument opgemaakt. Vervolgens wordt dit getoetst aan de huidige markt en geoptimaliseerd waar dat mogelijk is. Het voorstel is uiteraard vrijblijvend, maar zeker het overwegen waard om uzelf en uw bedrijf beter te beschermen.

Helaas niet. Uiteraard zijn we enorm blij om u terug te mogen verwelkomen als zakelijke klant. Al na 1 maand klant zijn, hebt u recht op bijvoorbeeld technische ondersteuning bij pech in uw kantoor, poetshulp na een interventie van de hulpdiensten en een gratis verzekeringsaudit (op aanvraag). Na 1 jaar klant komt daar onder meer fietsbijstand en bijstand voor elektrische wagens bij.

Zeker! De Comfort Bonus Professional is een beloning voor trouwe zakelijke klanten. Als u als zakelijke klant bij uw verhuis bewust kiest om bij Eneco te blijven, dan blijven we die trouw uiteraard met veel plezier belonen. Let wel op dat u de verhuis van uw zaak meldt via ons contactformulier of telefonisch via 078 15 62 62, zodat we er tijdig van op de hoogte zijn.

De Comfort Bonus voor onze particuliere klanten is inhoudelijk helemaal gericht op gezinnen: home assistance, een verlengde bijstand op huishoudtoestellen en een gedeeltelijke betaling van de energiefactuur bij arbeidsongeschiktheid zijn in principe niet zo interessant voor een bedrijf. Met de Comfort Bonus Professional bieden we gerichte bijstand die wel interessant is voor onze zakelijke klanten.

Ja, de Comfort Bonus Professional is ook geldig voor zakelijke klanten die enkel aardgas afnemen.

Helemaal onbeperkt is de bijstand niet. Het aantal interventies per jaar is ook beperkt. We verduidelijken alles in de algemene voorwaarden.

Dan zal onze partner Allianz Assistance u als zakelijke klant sowieso bijstand bieden als u die nodig hebt. De kosten zal u dan wel zelf moeten betalen, maar u bent in ieder geval zeker van een uitstekende service.

Voor een volledig overzicht, lees aandachtig de algemene voorwaarden door.

Bepaalde Comfort Bonus Professional-voordelen zoals fietsbijstand en bijstand voor elektrische wagens zijn ook van toepassing voor uw medewerkers. Krijgt uw medewerker onderweg naar het werk een lekke band? Of heeft uw medewerker pech met zijn 100% elektrische firmawagen? Dan kan hij/zij tevens gebruikmaken van het Comfort Bonus Professional-bijstandspakket. De specifieke voorwaarden leest u best even na in de Eneco Comfort Bonus Professional-brochure of bij de algemene voorwaarden. Bovendien genieten uw medewerkers onrechtstreeks natuurlijk ook mee van alle Comfort Bonus Professional-voordelen voor uw zaak.

De Comfort Bonus Professional is helemaal gratis! Als trouwe zakelijke klant bent u heel belangrijk voor ons en dat tonen we maar al te graag. Daarom belonen we onze trouwe klanten die bewust kozen voor Eneco op zoveel mogelijk manieren. Vandaar dat we de Comfort Bonus Professional in het leven riepen. Uw tarief blijft helemaal hetzelfde, uw factuur blijft ongewijzigd.

U hoeft niets te ondernemen om van de Eneco Comfort Bonus Professional te genieten. Wanneer u minstens 1 maand klant bent bij Eneco, dan start uw Comfort Bonus Professional-voordelentraject automatisch. En bovendien helemaal gratis.

Experts helpen u veilig uit de nood, helemaal volgens de coronarichtlijnen. Ze dragen handschoenen en mondmaskers, houden minstens 1,5 meter afstand en ontsmetten hun voertuigen na elke rit. Zo bent u extra gerust.

/