Alles wijst erop: we moeten megazuinig zijn op onze planeet. En dankzij de technologische revolutie kan uw onderneming daaraan bijdragen. 

Verwelkom de bewuste consument

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een kans om u te onderscheiden. Eneco help u op weg met 7 duurzame trends.

E-Mobility

Stap vandaag mee in de wereld van elektrisch rijden. Met de professionele laadoplossingen van Eneco kiest u voor snel, makkelijk en veilig laden. Thuis, op het werk én onderweg.

Zonnepanelen

Haal rendement uit uw dak. Kies voor zonnepalen en wek zelf uw elektriciteit op. Met Eneco Solar Services houdt u uw installatie in topvorm.

Duurzame energie van iedereen

Van particulieren, maar ook van ondernemingen. Een droom die dichterbij is dan je denkt want groene energie en slimme innovaties zijn er al. Daarom hier een bron van inspiratie en concrete tips voor ondernemers die zelf het heft in eigen handen nemen en de energietransitie versnellen. Welkom!

Hoe duurzaamheid vertalen naar uw bedrijfsstrategie?

Samen verbruiken we jaarlijks anderhalf keer de grondstoffen die de aarde kan produceren. Het was de confronterende conclusie van het WNF Living Planet Report in 2010. Actie moest ondernomen worden, en in het bijzonder door bedrijven. Met ‘One Planet Thinking’ blijft uw bedrijven opereren binnen de grenzen van een leefbare planeet.

6 argumenten voor een elektrisch wagenpark

Dat elektrisch rijden vooral bij bedrijven in de lift zit, hoeft niet te verbazen. Naast de lagere ecologische voetafdruk zijn ook dit 6 goede redenen om over te stappen naar een elektrisch wagenpark.

Ook bedrijven kunnen makkelijk energie besparen

Of u nu werkt in een groot kantoorgebouw of een kleiner kmo-pand, besparen op uw energiefactuur is steeds mooi meegenomen. En dat kan heel eenvoudig door ook uw collega’s en medewerkers bewuster te maken van het energieverbruik. Zes tips om hen op weg te helpen.