U bent hier

huis isoleren

Isolatie

Al onze klanten kunnen rekenen op 100% groene energie tegen een zeer scherpe prijs. Maar Eneco doet nog veel meer dan energie leveren. Zo helpen we je graag om energie en geld te besparen. Meer zelfs, we bieden je via onze partner Insaver een exclusieve korting op isolatie.

Huis isoleren? Een slim idee!

isolatieEen goede isolatie betekent minder energieverlies. Dat is voordelig voor je portemonnee én voor het milieu. Bovendien verhoog je er de waarde van je woning mee. Veel woningen hebben last van warmteverlies, wat relatief eenvoudig te verhelpen valt. Met spouwmuurisolatie kan je al snel tot 30% besparen op je energieverbruik, waardoor je als gemiddeld gezin op 3 à 4 jaar tijd je investering kan terugverdienen. Daarna is elke euro die je uitspaart pure winst! Ook qua wooncomfort zal je snel het verschil merken: geen koude muren meer, maar steeds een aangename temperatuur.

Het effect van isolatie

Isolatie werkt! Je moet de impact van isolatie zien over een langere termijn. Hieronder zie je de evolutie van het verbruik van de eerste klanten die met Eneco en Insaver geïsoleerd hebben in 2013.

Nog meer besparen met isolatie

Spouwmuurisolatie is niet bij elke woning nodig of mogelijk, maar ook dan zijn er nog mogelijkheden genoeg om te besparen. Als je de warmte van je huis niet via het dak wil zien verdwijnen, dan is dakisolatie een absolute must. Zowel voor hellende daken, platte daken als zoldervloeren kan je met een beperkte investering een aanzienlijke besparing realiseren op je energieverbruik. Onze partner Insaver zoekt steeds naar de meest duurzame oplossing voor jouw specifieke situatie.

Let op: vanaf 1 januari 2020 moet elke woning in Vlaanderen verplicht dakisolatie hebben. Neem daarom tijdig de nodige maatregelen. Meer informatie hierover vind je op de website van de Vlaamse Overheid.

In sommige gevallen kan gevelisolatie of vloerisolatie een oplossing bieden. Ook daar biedt Eneco een antwoord, samen met onze partner Insaver.

Exclusieve Enecokorting

Isoleren via Eneco levert je niet alleen een besparing op je energiefactuur op, je krijgt van ons ook nog eens een mooie exclusieve korting op de isolatiewerken als je een bezoek aanvraagt via de link hieronder. Voor spouwmuurisolatie krijg je maar liefst 10% korting op de nettoprijs na subsidie, voor vloerisolatie eveneens 10% korting, voor dakisolatie 5% korting en voor gevelisolatie 2% korting. Het isoleren van een zoldervloer valt ook onder dakisolatie. De korting wordt door onze partner Insaver meteen in mindering gebracht op je factuur.

Alles over isolatie

Ben je op zoek naar informatie over isolatie? Hier enkele relevante artikels:

  1. Prijs isolatie
  2. Huis isoleren
  3. Isolatiewaarde
  4. Premie isolatie
  5. Isolatie kopen
  6. Soorten isolatie

Vraag nu een gratis bezoek aan...

... en geniet van een exclusieve Enecokorting

Voor spouwmuurisolatie en vloerisolatie krijg je nu een exclusieve Enecokorting van 10% op de nettoprijs na subsidie, voor dakisolatie en isolatie van de zoldervloer 5% korting en voor gevelisolatie 2% korting.

Klanten vertellen...

Laat je overtuigen door deze klanten die kozen voor een investering in isolatie via Eneco.

Contacteer ons

Duurzame energie tegen een scherpe prijs met een uitstekende service. Daar kan je op rekenen. Bel ons gratis, gebruik het contactformulier, Facebook of Twitter. We garanderen je een snel antwoord. Check alvast de veelgestelde vragen en onze klantenservice

Ma.-Vrij.:8u00 - 18u00
Stel ons je vraag: 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons aanbod en klantenvoordelen? Benieuwd naar onze acties? Geïnteresseerd in duurzame energie? Word ook slim met energie en schrijf je hier in!
Bekijk het laatste nieuws