Alles wijst erop: we moeten megazuinig zijn op onze planeet. En dankzij de technologische revolutie kun jij daaraan bijdragen. Eneco helpt je daarbij.

 

Greenpeace beloont Eneco met 18/20 voor haar duurzame investeringen. Ontdek hoe we elke dag voor jou en voor de volgende generaties het beste van de natuur opwekken.

Verwacht je aan hoogwaardige zonnepanelen én bijpassende omvormer. je haalt zo maximaal energie uit de zon. En voordelig! Je hebt al 10 zonnepanelen voor €3390 incl. materialen en installatie.

Ontdek hoe we de wereld duurzamer kunnen maken

Duurzame energie ligt voor iedereen binnen handbereik. Ook voor jou. Wij streven naar een leefbare toekomst waarin groene energie en handige innovaties een hoofdrol spelen. Via onze blog delen wij informatie én inspiratie om jou warm te maken voor onze nieuwe wereld. Welkom!

Heb jij het ook gehad met de hoge energiefactuur? Om jou te helpen energie te besparen en zo tot honderden euro’s per jaar over te houden, geven we je welgeteld 92 interessante tips en weetjes: van kleine lifehacks tot grotere, soms structurele werken in je woning.

Koos je voor zonnepanelen? Dan wil je vanzelfsprekend het beste rendement halen uit je installatie. Hoe installeer je die het best? Wij schotelen je enkele slimme ingrepen voor. Mét een positief effect op je energiefactuur.

België heeft een vrijgemaakte energiemarkt. Dat wil zeggen dat je als consument je eigen energieleverancier vrij kunt kiezen. Je kunt dus de voor- en nadelen van de verschillende leveranciers naast elkaar leggen. Zo kies je overzichtelijk jouw perfecte match. Maar hoe pak je dit best aan?

Aanbod geldig voor nieuwe particuliere klanten die in de periode van 01/03/2018 t.e.m. 30/04/2018 een contract afsluiten voor de levering van elektriciteit en/of aardgas via www.eneco.be. Per aansluitingspunt wordt voor het product Belgische Zon en Wind - Vast een éénmalige (het 1ste jaar) combinatiekorting toegekend van €15 vaste korting (incl. BTW) met 15% korting op de elektriciteitsprijs per kWh. Per aansluitingspunt wordt voor het product Belgische Zon en Wind - Variabel een éénmalige (het 1ste jaar) vaste korting toegekend van €40 (incl. BTW). Per aansluitingspunt wordt voor het product Eneco Solar een éénmalige (het 1ste jaar) vaste korting toegekend van €40 (incl. BTW). Per aansluitingspunt wordt voor het product Eneco Aardgas een éénmalige (het 1ste jaar) korting toegekend van 20% op de aardgasprijs per kWh. Deze kortingen zijn van toepassing op het verbruik gedurende 12 maanden en worden pro rata verrekend op de eerstvolgende eindafrekeningen na de start van het leveringscontract. Dit aanbod is enkel geldig voor nieuwe klanten en is niet cumuleerbaar met andere kortingen tenzij expliciet anders vermeld. Voor een particuliere klant die een contract afsluit voor zowel elektriciteit als aardgas voor de producten Belgische Zon en Wind - Vast en Eneco Aardgas en waarvan het jaarlijkse verbruik overeenkomt met het gemiddelde verbruik zoals gedefinieerd in het CREG charter voor goede praktijken voor prijsvergelijkingswebsites (1600 kWh dagverbruik en 1900 kWh nachtverbruik voor elektriciteit en 23260 kWh verbruik voor aardgas) bedraagt de totale korting €203 op jaarbasis (incl. BTW).