Alles wijst erop: we moeten megazuinig zijn op onze planeet. En dankzij de technologische revolutie kun jij daaraan bijdragen. Eneco helpt je daarbij.

Greenpeace beloont Eneco met 18/20 voor zijn duurzame investeringen. Ontdek hoe onze 91 Belgische windmolens en 260.000 Belgische zonnepanelen elke dag voor jou het beste van de natuur opwekken.

 

Met een goed geïsoleerde woning bespaar je gemakkelijk tot 30% op je energieverbruik en voelt je woning aangenamer aan. Dat is geen overbodige luxe nu de winter in aantocht is. 

 

Ontdek hoe we de wereld duurzamer kunnen maken

Duurzame energie ligt voor iedereen binnen handbereik. Ook voor jou. Wij streven naar een leefbare toekomst waarin groene energie en handige innovaties een hoofdrol spelen. Via onze blog delen wij informatie én inspiratie om jou warm te maken voor onze nieuwe wereld. Welkom!

Heb jij het ook gehad met de hoge energiefactuur? Om jou te helpen energie te besparen en zo tot honderden euro’s per jaar over te houden, geven we je welgeteld 92 interessante tips en weetjes: van kleine lifehacks tot grotere, soms structurele werken in je woning.

Koos je voor zonnepanelen? Dan wil je vanzelfsprekend het beste rendement halen uit je installatie. Hoe installeer je die het best? Wij schotelen je enkele slimme ingrepen voor. Mét een positief effect op je energiefactuur.

België heeft een vrijgemaakte energiemarkt. Dat wil zeggen dat je als consument je eigen energieleverancier vrij kunt kiezen. Je kunt dus de voor- en nadelen van de verschillende leveranciers naast elkaar leggen. Zo kies je overzichtelijk jouw perfecte match. Maar hoe pak je dit best aan?

* Aanbod geldig voor residentiële klanten en kleine professionelen die in de periode van 1/12/2017 tem 24/12/2017 een contract afsluiten voor de levering van elektriciteit en/of aardgas via www.eneco.be. Per klant wordt voor residentiële klanten die kiezen voor het product Belgische Zon en Wind - Vast een vaste korting toegekend van €40. Voor het elektriciteitsproduct Belgische Zon en Wind - Variabel geldt een vaste korting van €40. Residentiële klanten die kiezen voor het product Eneco Solar, genieten een vaste korting van €40. Op het variabele Eneco Aardgas product geldt eveneens een vaste korting van €40 (telkens inclusief BTW). Voor klein professionelen geldt per klant die kiest voor het product Belgische Zon en Wind - Vast een combinatiekorting van €50 vaste korting met 5% korting op de energieprijs voor elektriciteit per kWh. Voor het elektriciteitsproduct Belgische Zon en Wind – Variabel geldt een eenmalige combinatiekorting van €60 vaste korting met 10% korting op de energieprijs voor elektriciteit per kWh. Op het variabele Eneco Aardgas product geldt een combinatiekorting van €60 vaste korting met 10% korting op de energieprijs voor aardgas per kWh (telkens exclusief 21% BTW). Deze kortingen zijn van toepassing op het verbruik gedurende 12 maanden en worden pro rata verrekend op de eerstvolgende eindafrekeningen na de start van het leveringscontract. Dit aanbod is enkel geldig voor nieuwe klanten en is niet cumuleerbaar met andere kortingen tenzij expliciet anders vermeld.