U bent hier

Nieuws & events

In 2017 worden wensen werkelijkheid!

dinsdag, 31 januari, 2017 - 14:03

In december 2016 lanceerde Eneco een kerstwensenactie voor al haar klanten. Het idee was eenvoudig: je krijgt een digitale kerstbal die je kan personaliseren en in onze kerstboom hangen. Je warme kerstwens (voor jezelf of iemand anders) stop je in de kerstbal. Uit alle kerstwensen selecteren wij drie gelukkigen , op basis van 5 criteria, van wie we de wens gaan realiseren in 2017.

De actie was een enorm succes: we ontvingen maar liefst 5402 inzendingen. Hartverwarmend om zoveel fijne wensen te lezen! Nadat we alle wensen grondig hadden gelezen en beoordeeld, zijn er drie winnaars uit de bus gekomen:

  • Wout A. wenste met zijn dochtertje een windmolen te bezoeken om zo samen meer te leren over groene stroom;
  • Danny M. wou graag bijenkasten installeren in de volkstuin van een zorgsite;
  • Bert B. vroeg onze hulp bij de renovatie van de bioplukboerderij van zijn zus.

Deze wensen worden werkelijkheid in de loop van 2017!

Wil je de realisatie ervan op de voet volgen?

Hou dan zeker onze blog in het oog.

Contacteer ons

Duurzame energie tegen een scherpe prijs met een uitstekende service. Daar kan je op rekenen. Bel ons gratis, gebruik het contactformulier, Facebook of Twitter. We garanderen je een snel antwoord. Check alvast de veelgestelde vragen en onze klantenservice

Ma.-Vrij.:8u00 - 18u00
Stel ons je vraag: 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons aanbod en klantenvoordelen? Benieuwd naar onze acties? Geïnteresseerd in duurzame energie? Word ook slim met energie en schrijf je hier in!
Bekijk het laatste nieuws