2

ZONNEPANELEN RSC ANDERLECHT

THE POWER OF ANDERLECHT

Bouw mee aan een duurzame toekomst voor RSC Anderlecht door mee te investeren in zonnepanelen op hun jeugdtrainingscentrum.

Meer informatie
Afgesloten
€ 100.000
/ € 100.000

ZONNEPANELEN RSC ANDERLECHT

Plaats Neerpede
Type Zonnepanelen
Duurtijd 4 jaar
Jaarlijkse interestvoet 4.00 %
Risicoscore Ecco Nova
1
2
3
4
5
Meer informatie
Project van Eneco Solar Belgium NV

Jouw naam naast die van Yari Verschaeren

RSC Anderlecht legde zopas samen met Eneco Solar zonnepanelen op hun jeugdtrainingscentrum in Neerpede. Anderlecht gaat volop voor een duurzame toekomst, samen met zijn fans. Investeer* nu mee, mét rendement en vereeuwig jouw naam op de Wall of Fame.

Wat je mag verwachten:

  • Jouw naam vereeuwigd op de Wall of Fame in Neerpede.
  • 4% brutorendement per jaar gedurende 4 jaar.
  • Investeringsbedragen: van 50 euro tot 500 euro.
  • Jaarlijkse uitbetaling van de interesten. Aan het einde van de looptijd van het project betalen we je het kapitaal terug, samen met de laatste interesten.

Opgelet! Het aantal investeerders is beperkt.

Hoe werkt crowdlending?

Verdediger Elias Cobbaut, alsook financieel genie in zijn vrije tijd, legt je alles nog eens eenvoudig uit in een korte video.

*Investeren brengt risico’s met zich mee. Dat kan gaan tot gedeeltelijk of geheel verlies van het geïnvesteerde kapitaal. Investeer op een verantwoorde manier. Deze investering wordt in opdracht van Eneco Solar Belgium nv exclusief aangeboden en gecommercialiseerd via het alternatieve financieringsplatform Ecco Nova. Een informatieve nota met alle modaliteiten alsook de risico’s gelinkt aan deze investering zullen weldra gepubliceerd worden op het Ecco Nova platform. Je inschrijving op de lijst is nog geen inschrijving op de crowdfunding. 4% is het bruto rendement: de roerende voorheffing (30%) op het bruto rendement kan ingehouden worden aan de bron door Eneco Solar Belgium nv.

Kaart

Meer informatie