2

ArcelorMittal

Investeer mee in de +27.000 zonnepanelen op de daken van ArcelorMittal in Gent.

Meer informatie
Afgesloten
€ 1.000.000
/ € 300.000

ArcelorMittal

Plaats Gent
Type Zonnepanelen
Duurtijd 6 jaar
Jaarlijkse interestvoet 4 %
Risicoscore Ecco Nova
1
2
3
4
5
Meer informatie
Project van Eneco Solar Belgium NV

Het grootste zonnedak van België

ArcelorMittal Belgium heeft zopas samen met Eneco Solar meer dan 27.000 zonnepanelen gelegd op de daken van hun Gentse site. Oftewel 100.000 m2 dakoppervlakte boordevol zonnepanelen. Dat is goed voor meer dan 10 MWp. Het grootste zonnedak van België! En daarin kun jij investeren*. Mét rendement.

Wat je mag verwachten:

  • 4% brutorendement per jaar gedurende 6 jaar.
  • Investeringsbedragen: vanaf 250 euro tot 1.000 euro.
  • Jaarlijkse uitbetaling van de interesten. Aan het einde van de looptijd van het project betalen we je het kapitaal terug, samen met de laatste interesten.

Opgelet! Het aantal investeerders is beperkt.

*Investeren brengt risico’s met zich mee. Dat kan gaan tot gedeeltelijk of geheel verlies van het geïnvesteerde kapitaal. Investeer op een verantwoorde manier. Deze investering wordt in opdracht van Eneco Solar Belgium nv exclusief aangeboden en gecommercialiseerd via het alternatieve financieringsplatform Ecco Nova. Een informatieve nota met alle modaliteiten alsook de risico’s gelinkt aan deze investering zullen weldra gepubliceerd worden op het Ecco Nova platform. Je inschrijving op de lijst is nog geen inschrijving op de crowdfunding. 4% is het bruto rendement: de roerende voorheffing (30%) op het bruto rendement kan ingehouden worden aan de bron door Eneco Solar Belgium nv.

Kaart

Meer informatie