0

Eneco, een wereld van verschil

Als Eneco-klant weet je waarvoor je kiest. Onze belofte is dan ook glashelder. We willen een sterke, groene en klantgerichte partner voor energie zijn. Daaraan werken we elke dag. Hoe we die belofte waarmaken? Blijf lezen!

Toekomstgericht, boordevol tips en hulpvaardig


We maken graag samen met jou het verschil. Je staat er dus niet alleen voor!

Meer duurzaamheid

Bij Eneco dragen we bij aan een leefbare wereld voor de volgende generaties. Door volop te investeren in 100% groene en Belgische energie, maken we samen écht het verschil.

  • 100% groen Elektriciteit 100% opgewekt door zon en wind? Daar kan je bij Eneco 100% zeker van zijn.
  • 100% lokaal Jouw elektriciteit volledig lokaal geproduceerd? Wij werken hard om dit tegen 2025 te verwezenlijken.
  • 100% samen We geven je de kans om samen met Eneco te investeren in duurzame oplossingen die bijdragen tot een leefbare toekomst.

Meer waar voor je geld

Bij ons krijg je meer dan enkel gas en elektriciteit. Met een totaalpakket aan handige diensten en tools maken we je leven makkelijker én goedkoper.

  • Scherp aanbod Op zoek naar het beste aanbod voor groene stroom? Dat vind je bij ons.
  • Slimme oplossingen Met stevige kortingen op talrijke energiebesparende en duurzame oplossingen op maat, zorgen we dat je leven simpeler én goedkoper wordt.
  • Nuttig advies Profiteer volop van onze expertise. Je krijgt gratis advies en tools op maat om minder te verbruiken en je comfort te vergroten.

Fan van de klant

Wij zijn fan van onze klanten. Dat laten we maar al te graag merken. Jouw vertrouwen is immers niet vanzelfsprekend. Elke dag opnieuw gaan wij daarom de extra mijl. Welkom bij Eneco!

  • De strafste service Wij rusten niet tot wij de allerbeste klantenservice van België bieden. En dat meten we ook. Elke dag luisteren we naar jouw feedback om deze doelstelling te realiseren.
  • Simpel en persoonlijkWe maken het jou graag gemakkelijk. Onze klantendienst staat voor jou klaar. Je krijgt meteen een expert aan de lijn die jou helpt met al je energievragen.

  • Fan van jou! We waarderen jou en dat tonen we graag. Zo veel mogelijk zelfs. Als trouwe huishoudelijke klant kan je genieten van onze Comfort Bonus, een straf pakket aan diensten om je te ontzorgen op momenten dat het echt telt.*

* Meer info, details en voorwaarden vind je op eneco.be/comfortbonus