2

Ongezien lage energieprijzen

Haal maximaal voordeel uit de huidige lage energieprijzen. Word nu klant en krijg de stroom die je in het weekend verbruikt cadeau*

Bereken jouw voordeligste tarief

Bereken jouw voordeligste tarief

Buitengewoon lage prijzen voor elektriciteit én aardgas

Heb je het al gemerkt? De energieprijzen zijn flink gedaald. Ze zijn zelfs ongezien laag. Zowel voor elektriciteit als aardgas. Daarvan kun jij dus volop profiteren. Toch als je kiest voor een vast tarief, zodat je voor lange tijd zeker bent van deze lage energieprijzen. 

 

Bereken jouw tarief

Stap 1
Bereken je tarief
Kies op onze website de energieformule die het best bij jou past. Mét voordelig tarief.
Stap 2
Online intekenen
In slechts 5 minuten tijd kun je online intekenen op jouw voordelig Eneco-tarief. Eenvoudig!
Stap 3
Wij regelen alles
Wij contacteren je vorige energieleverancier. Het enige dat je moet doen? Je meterstand(en) en je gewenste startdatum van belevering doorgeven.
Stap 4
Start groene energie
Vanaf je gewenste startdatum geniet je van onze groene (en goedkope) energie.

Vergelijk onze tarieven

Jouw (groene) energie vergelijken met die van verschillende energieleveranciers is absoluut de moeite waard. 

Niet elke energieleverancier investeert namelijk in hernieuwbare energie. In de rangschikking van Greenpeace rond groene stroom heeft Eneco een ruime voorsprong op de traditionele leveranciers. Dat komt omdat we 100% Belgisch groene elektriciteit opwekken dankzij onze 122 windmolens en meer dan 350.000 zonnepanelen.

Bellen kan natuurlijk ook

Je kunt ons bereiken op 015 68 68 58.

Boordevol energie beantwoorden we elke werkdag je vragen tussen 8 en 18 uur.

* Eén jaar lang je energieverbruik tijdens het weekend cadeau?

Hoe wordt dit berekend?

De promo betreft een procentuele korting op de kWh-prijs, die overeenstemt met het aandeel in de totale jaarlijkse kWh-prijs van het weekendverbruik voor een klant met een gemiddeld verbruiksprofiel (gelijk aan het S21 SLP-profiel voor 2021 zoals gepubliceerd door Synergrid). Voor een klant die tekent voor het product Eneco Zon en Wind Home of Eneco Zon en Wind Vast met de tariefkaart van mei 2021 met een tweevoudige meter en een verbruiksprofiel dat overeenstemt met het S21 SLP-profiel zoals gepubliceerd door Synergrid voor 2021, bedraagt het weekendverbruik 26% van de totale verbruikskost (kWh-prijs) op jaarbasis.

De promo betreft een procentuele korting op de kWh-prijs, die overeenstemt met het aandeel in de totale jaarlijkse kWh-prijs van het weekendverbruik voor een klant met een gemiddeld verbruiksprofiel (gelijk aan het S41 SLP-profiel voor 2021 zoals gepubliceerd door Synergrid). Voor een klant die tekent voor het product Eneco Aardgas Home of Eneco Aardgas Vast met de tariefkaart van mei 2021 met een verbruiksprofiel dat overeenstemt met het S41 SLP-profiel zoals gepubliceerd door Synergrid voor 2021, bedraagt het weekendverbruik 28% van de totale verbruikskost (kWh-prijs) op jaarbasis.

Wat zijn de voorwaarden?

Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco ondertekenen via Eneco.be tussen 1/05/2021 en 31/05/2021 voor het product Eneco Zon en Wind Home of Eneco Zon en Wind Vast en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (de promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van de promotieperiode ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.

Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco ondertekenen via Eneco.be tussen 1/05/2021 en 31/05/2021 voor het product Eneco Aardgas Home of Eneco Aardgas Vast op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (de promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van de promotieperiode ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode (1 jaar) valt ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief.In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.