2

Win klanten dankzij de Enecoupon

Ik doe mee

Het coronavirus heeft heel wat bedrijven en sectoren zwaar getroffen. Daarom willen we onze professionele klanten ondersteunen. Hoe? Dankzij de Enecoupon! Met deze digitale waardebon bereik je meer dan 200.000 particuliere klanten, gratis en voor niets. Deze bedrijven gingen je reeds voor.

Eind november krijgen onze particuliere energieklanten de kans om een Enecoupon ter waarde van € 25 of € 50 aan te kopen. Eigenlijk betalen ze maar de helft dankzij een kortingscode. Eneco legt het resterende bedrag bij. De Enecoupon kan omgeruild worden in één van de deelnemende handelszaken, waaronder die van jou. Als je meedoet tenminste! Bij omruiling in jouw zaak ontvang je automatisch € 25 of € 50. Zo stimuleren we onze particuliere klanten om lokale duurzame handelszaken te ondersteunen in moeilijke tijden. Tenslotte kozen ze – net zoals jij – voor duurzame energie.

Waarom deelnemen aan de Enecoupon-actie?

  • Je verkoop neemt toe: bestaande klanten zie je weer, nieuwe trek je aan.
  • Je duurzame energiekeuze zetten we in de kijker, ongetwijfeld een positieve bijdrage voor jouw imago!
  • Je krijgt gratis campagnemateriaal om over je deelname te communiceren.
  • Je kunt gerust zijn, geen addertjes of verdoken kosten. Gewoon steun! Hoe Enecoupon werkt: simpel en praktisch

De particuliere klant ontvangt een kortingscode per mail om een Enecoupon aan te kopen via onze webshop. Na aankoop ontvangt de koper een bevestigingsmail en de Enecoupon als pdf-bestand in bijlage. Die is geldig tot en met 31/03/2021.

De geldigheid kan je gemakkelijk controleren door de QR-code te scannen met je smartphone of tablet. Je gebruikt hiervoor de CCV Connect app: snel, betrouwbaar en veilig.

Het inwisselen van de Enecoupon gebeurt met behulp van dezelfde app. De korting van € 25 of € 50 kan je zelf in mindering brengen via je eigen kassasysteem. Het kortingsbedrag betalen we jou automatisch terug via onze backoffice. Die kun je zelf gemakkelijk raadplegen. De administratie nemen we dus helemaal voor onze rekening. En het beste van alles: er zijn geen kosten verbonden aan deze actie.

Doe mee aan de Enecoupon-actie

We willen jou als groene energieklant steunen in deze moeilijke coronatijden. Overtuigd van de Enecoupon-actie*? Registreer je vandaag nog!

Ik doe mee

* Raadpleeg het actiereglement via deze link.