0

Veelgestelde vragen

Waarin onderscheidt Anna zich van andere slimme thermostaten?

  • Anna is compatibel met de meeste moderne modulerende ketels. Hierbij wordt het vermogen aangepast aan de warmtebehoefte in tegenstelling tot niet-modulerende aan/uit ketels waarbij steeds het volle vermogen van de ketel wordt aangewend. Zo werkt ze efficiënter, wordt de gewenste temperatuur niet overschreden en kan de ruimte makkelijker op de gewenste temperatuur worden gehouden, zonder schommelingen. Ze zijn gebaseerd op de OpenTherm-techniek. Zo behoudt de ketel zijn efficiënte aansturing en kan Anna volwaardig tot haar recht komen.
  • Anna is geïntegreerd in een totaalplatform. Dit wil zeggen dat je Anna om het even waar en wanneer kunt bedienen. Ofwel aan de thermostaat zelf, ofwel met de app op uw tablet of smartphone of via de computer via Mijn Anna, de Anna-webomgeving in My Eneco. 
  • Je krijgt persoonlijke coaching. Eneco stuurt je een maandelijks rapport over je energieverbruik met gepersonaliseerde tips om minder te verbruiken, zonder aan comfort in te boeten. Dit omvat onder meer een analyse op maat van de verwarming in huis en een benchmark met andere gebruikers. Hoeveel uren draait de ketel? Hoe warm is het in vergelijking met andere huizen? Hoeveel zou je besparen als u de temperatuur met 1°C zou verlagen? 
  • Daarnaast speelt Eneco je klantengegevens nooit door aan derde partijen. Deze gegevens worden verzameld om je optimaal te kunnen coachen op een gepersonaliseerde manier, maar enkel Eneco heeft hierin inzage.