2

Ontdek ons mobiliteitsaanbod voor elektrische voertuigen

Rijd elk jaar 5000 km gratis* met je elektrische wagen dankzij dit voordelig elektriciteitstarief.

Ben je al Eneco-klant?

Waarom kiezen voor het E-drive aanbod van Eneco?

Elektrisch rijden is aan een gestage opmars bezig in België. Vooral de markt van bedrijfswagens groeit sterk, maar meer en meer particuliere klanten kiezen ook voor deze duurzame vervoersmethode. Bij Eneco willen we deze transitie graag ondersteunen en bieden we 2 jaar lang 5000 km gratis* aan voor elke nieuwe particuliere klant met een volledig elektrische wagen:

100% Noordzeewind

Al jouw stroom wordt opgewekt vanuit een windpark in de Noordzee. Zo rijdt je wagen écht op Belgische duurzame stroom.

5000 km cadeau per jaar

We geven jou 2 jaar lang jouw elektriciteitsverbruik twv. 5000 km elektrisch rijden cadeau*.

Vaste prijs voor 2 jaar

Met onze e-drive formule kies je voor een vaste prijs van 2 jaar. Zo kan je het hele jaar lang aan eenzelfde tarief laden bij je thuis.

Bijstand elektrische wagen

Vanaf 1 maand krijg je via de Eneco Comfort bonus bijstand voor je elektrische wagen in België en Europa.

Kies jouw voordelig tarief

Klant? Aarzel niet om ons te bellen

Ook bestaande klanten die kiezen voor duurzame mobiliteit kunnen genieten van deze promo op ons Home product. We bekijken graag wat voor jou het voordeligst is. Contacteer ons elke werkdag tussen 8 en 18u op 015 25 66 66.

Laden bij je thuis?

Geïnteresseerd om thuis te laden? Ontdek de thuislaadpunten van Eneco eMobility. Snel, duurzaam & voordelig.

Ontdek onze oplossingen

*Aanbod enkel geldig voor nieuwe particuliere klanten met een afnamepunt in Vlaanderen of Wallonië die een overeenkomst met Eneco afsluiten tussen 1/09/2021 en 30/09/2021 voor het product Eneco Zon & Wind Home en op voorwaarde dat zij gedurende 2 jaar (de promotieperiode) ononderbroken dit product van Eneco afnemen en gedurende de volledige duurtijd van hun overeenkomst ononderbroken opteren voor e-billing en steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. De korting is voorbehouden aan klanten met een volledig elektrische wagen. Eneco is steeds gerechtigd om hiervan de bewijsstukken op te vragen aan de klant. De korting betreft een vast bedrag dat jaarlijks wordt toegekend gedurende de eerste 2 jaar van de overeenkomst en is gebaseerd op het verbruik van een volledig elektrische wagen ingeschat op 750kWh voor 5000km. De toegepaste berekening is 750kWh x kWh-prijs (enkelvoudige meter incl. btw. na korting 16.67% nachttarief). Voor een klant die tekent voor het product Eneco Zon & Wind Home met de tariefkaart van September 2021 komt dit neer op 750kWh x 12.54€ct/kWh=€95. De korting wordt toegekend en verrekend ofwel via een Eneco afrekeningsfactuur waarvan een deel van de verbruiksperiode binnen de promotieperiode valt pro-rata het aantal dagen van de promotieperiode op die afrekeningsfactuur ofwel via een creditnota na afloop van de promotieperiode. De toegekende korting kan nooit hoger zijn dan de energieprijs (vaste vergoeding en kWh-prijs). De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en/of wordt niet toegepast in het geval van sociaal tarief. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.