2

Eneco ZonneDak: profiteer van een mooie injectievergoeding

Word klant

Kies als eigenaar van zonnepanelen voor Eneco ZonneDak en ontvang een mooie injectievergoeding voor jouw opgewekte stroom. 


Als ZonneDak-klant krijg je nu bij ons een vergoeding van €7,10ct/kWh voor je injectie. Dat is momenteel een van de beste injectievergoedingen in Vlaanderen*! Zo kan je meer besparen. Met een gemiddeld injectievolume van 2162 kWh betekent dit een totale vergoeding voor je injectie van €153,50**.

Waarom ZonneDak-klanten op hun twee oren mogen slapen

Vast energietarief voor injectie gedurende 1 jaar
Vast energietarief voor afname gedurende 1 jaar
Één van de scherpste injectievergoedingen in de markt

Zo scherp is onze injectievergoeding

We bieden jou zoals je ziet een van de beste injectievergoedingen van Vlaanderen.* Waarom we zo gul zijn? Klanten met zonnepanelen en een digitale meter verdienen volgens ons iets extra voor hun duurzame keuze. En jij geniet van een lagere energiefactuur.

Word klant

Bel ons op 015 68 68 58

Boordevol energie beantwoorden we elke werkdag je vragen tussen 8 en 18 uur.

Ik wil graag meer gerichte informatie krijgen op basis van mijn woning.

Maak een afspraak voor een thuisbezoek

Ik heb nog enkele vragen over mijn voordeligste energieprijs.

Laat je contacteren

Meer weten?

Meer informatie over het nieuwe systeem voor zonnepanelen vind je op fluvius.be/digitaleprosument of op energiesparen.be/compensatie-terugdraaiende-teller/faq.

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene stroom uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

*Vergelijking opgemaakt aan de hand van de injectietarieven voor een enkelvoudige meter in VREG V-test, uitgevoerd op basis van de prijzen van augustus 2021, voor alle producten beschikbaar op de Vlaamse markt met vaste vergoeding van injectie per kWh

**Vergoeding gebaseerd op een gemiddeld injectievolume van 2162 kWh zoals gepubliceerd door de VREG in het rapport “Terugleveringscontracten in de V-test” van 24/2/2021. Dit voorbeeld gaat uit van een klant met een enkelvoudige meter. Eneco ZonneDak kan niet afzonderlijk als injectiecontract worden gecontracteerd. Vergoeding voor injectie wordt verrekend met de kosten voor afname.