2

Informatie raadplegen

Je factuur raadplegen via My Eneco

Je kan je facturen bekijken, downloaden of zelf afdrukken. Klik op het factuurnummer van de factuur die je wil bekijken.

Welk bankrekeningnummer staat geregistreerd voor terugbetalingen?

Het bankrekeningnummer waarop wij een terugbetaling uitvoeren vind je terug via volgende link. Staat er geen bankrekeningnummer ingevuld dan kan je dit onmiddellijk toevoegen. Zo ben je zeker dat eventuele toekomstige terugbetalingen op het juiste bankrekeningnummer toekomen.

Waar vind ik de detail van mijn afrekening terug?

Op je persoonlijke klantenzone My Enecokan je de detail van je afrekening terugvinden. Je kan ze bekijken, downloaden of zelf afdrukken. Klik op het factuurnummer van de afrekening die je wil bekijken.

Heb je je afrekening via e-mail ontvangen? Klik op 'jaarafrekening' in de e-mail en de detail van je afrekening opent.

Waarom zie ik geen contractgegevens in My Eneco?

Was je al eerder klant bij Eneco, dan herkent ons systeem je en linkt het je aan je oude klantnummer. Het klantnummer dat je kreeg bij het tekenen van je nieuwe contract is dus niet meer geldig. Is dit nieuwe klantnummer gelinkt aan je My Eneco-account, dan zie je geen contractgegevens. Vul online ons contactformulier in. Onze medewerkers linken met plezier het juiste klantnummer en bijhorende gegevens aan je My Eneco-account.