Enecoupon Enecoupon Enecoupon

Enecoupon

Stuur uw verkoop de hoogte in dankzij uw deelname aan de Enecoupon-actie.

Ik doe mee

Win klanten dankzij Enecoupon

Het coronavirus heeft heel wat bedrijven en sectoren zwaar getroffen. Daarom willen we onze professionele klanten ondersteunen. Hoe? Dankzij de Enecoupon! Deze digitale waardebon stuurt uw verkoop de hoogte in. Deze bedrijven gingen u reeds voor.

Bereik meer dan 200.000 particuliere klanten, gratis en voor niets

Eind november krijgen onze particuliere energieklanten de kans om een Enecoupon ter waarde van € 25 of € 50 aan te kopen. Eigenlijk betalen ze maar de helft dankzij een kortingscode. Eneco legt het resterende bedrag bij. De Enecoupon kan omgeruild worden in één van de deelnemende handelszaken, waaronder die van u. Als u meedoet tenminste! Bij omruiling in uw zaak ontvangt u automatisch € 25 of € 50. Zo stimuleren we onze particuliere klanten om lokale duurzame handelszaken te ondersteunen in moeilijke tijden. Tenslotte kozen ze – net zoals u – voor duurzame energie.

Ik doe mee

Waarom deelnemen aan de Enecoupon-actie?

  • Uw verkoop neemt toe: bestaande klanten ziet u weer, nieuwe trekt u aan.
  • Uw duurzame energiekeuze zetten we in de kijker, ongetwijfeld een positieve bijdrage voor uw imago!
  • U krijgt gratis campagnemateriaal om over uw deelname te communiceren.
  • U kunt gerust zijn, geen addertjes of verdoken kosten. Gewoon steun!
Ik doe mee

Hoe Enecoupon werkt: simpel en praktisch

De particuliere klant ontvangt een kortingscode per mail om een Enecoupon aan te kopen via onze webshop. Na aankoop ontvangt de koper een bevestigingsmail en de Enecoupon als pdf-bestand in bijlage. Die is geldig tot en met 31/03/2021.

De geldigheid kan u gemakkelijk controleren door de QR-code te scannen met uw smartphone of tablet. U gebruikt hiervoor de CCV Connect app: snel, betrouwbaar en veilig. 

Het inwisselen van de Enecoupon gebeurt met behulp van dezelfde app. De korting van € 25 of € 50 kan u zelf in mindering brengen via het eigen kassasysteem. Het kortingsbedrag betalen we u automatisch terug via onze backoffice. Die kunt u zelf gemakkelijk raadplegen. De administratie nemen we dus helemaal voor onze rekening. En het beste van alles: er zijn geen kosten verbonden aan deze actie.

We willen u als groene energieklant steunen in deze moeilijke coronatijden. Overtuigd van de Enecoupon-actie*? Registreer u vandaag nog!

Ik doe mee

*Raadpleeg het actiereglement via deze link.