2

Thuiswerken kan ook op groene stroom

Word nu Eneco-klant en maak kans op een make-over van jouw thuiswerkplek t.w.v. 5000 euro*

Bereken jouw voordeligste energieprijs

Afschaffing principe terugdraaiende teller

Het Grondwettelijk Hof besloot om het principe van de terugdraaiende teller af te schaffen. Dat heeft gevolgen voor eigenaars van zonnepanelen. Wat dit voor jou betekent? We leggen alles helder uit.

Lees onze antwoorden op de veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Eneco?

Omdat je zo het verschil maakt voor de generatie van morgen. Je kiest namelijk voor de 100% groene elektriciteit uit zon en wind. Bouwen we samen aan een mooiere toekomst voor onze kinderen?

Dankzij jullie zamelden we 35.421 euro in voor onze goede doelen

Jullie deden enthousiast mee aan het eindejaarsspel van nonkel Michel. Daardoor haalden we maar liefst 35.421 euro op voor onze goede doelen. Vlaanderen was goed voor 26.983 euro, Wallonië voor 8.438 euro. Wij blij!

Bekijk alle goede doelen

Zorgeloos wonen ondanks pech in je woning

Met een aanvullende bijstandsverzekering blijf je gerust. Een specialist staat 24/7 voor je klaar bij elektriciteitsproblemen, waterlekken en gesloten buitendeuren zonder sleutel.

Ontdek er alles over

Geniet van de Comfort Bonus

Als trouwe huishoudelijke klant kan je genieten van onze Comfort Bonus. Dit is een straf pakket aan diensten om je te ontzorgen op momenten dat het echt telt.

Ontdek de Comfort Bonus

*De wedstrijd “Win een Home Makeover” staat uitsluitend open voor nieuwe, particuliere klanten die een contract voor de levering van elektriciteit en/of aardgas met Eneco afsluiten tussen 18/01/2021 en 28/02/2021 via een van onze verkoopkanalen (uitgez. prijsvergelijkingswebsites), op voorwaarde dat zij opteren voor e-billing en onder die voorwaarde nog klant zijn op datum van bepaling van de winnaar op 29/03/2021.