U bent hier

Voordelen zonneboiler

Denk je eraan een zonneboiler te plaatsen? Een verstandige keuze, want een zonneboiler biedt talrijke voordelen. Ziehier enkele pluspunten op een rij:

Ecologisch

Een zonneboiler is goed voor het milieu. Een zonneboiler levert 100% propere energie. Bovendien heeft een zonneboiler een gemiddelde levensduur van 25 jaar.

Goedkoop

Een zonneboiler maakt gebruik van de zon als energiebron. Dit betekent dat je bespaart op je energiefactuur en minder afhankelijk bent van stijgende energieprijzen. Vergeet natuurlijk niet dat de installatie van een zonneboiler gepaard gaat met ene relatief hoge invetseringskost. Wat erop neerkomt dat je een zonneboiler terugverdient binnen de 4 à 15 jaar, afhankelijk van het soort zonneboiler en beschikbare premies.

Onderhoudsvriendelijk

Een zonneboiler is gemakkelijk te onderhouden. Eén onderhoud per jaar is voldoende om je zonneboiler jaren probleemloos te laten werken.

Tot 60% besparing op je warm water factuur

Niettegenstaande een zonneboiler warm water produceert, zal je nog altijd beroep moeten doen op een klassieke vorm van warmwaterproductie. Maar een zonneboiler zal wel tot 60% van je totale warmwaterproductie op zich nemen.

Eenvoudige installatie en modulaire opbouw

Een zonneboiler is gemakkelijk te installeren. Bovendien kan je een zonneboiler modulair opbouwen wat maakt dat je steeds zonnecollectoren kan bijplaatsen als het nodig is.

Verenigbaar met andere verwarmingsbronnen

Een zonneboiler is compatibel met pellets, stookolie, gas, elektriciteit of een warmtepomp. Meer zelfs: een zonneboiler kan een ander verwarmingstoestel helpen om de gewenste temperatuur te bereiken, niet onbelangrijk in de winter.

Klanten vertellen...

Laat je overtuigen door deze klanten die vertellen over hun zonnepanelen installatie.

Eneco Solar

Meer info over onze zonneproductie? Contacteer de Eneco Zon klantendienst!

 

09 3828121

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons aanbod en klantenvoordelen? Benieuwd naar onze acties? Geïnteresseerd in duurzame energie? Word ook slim met energie en schrijf je hier in!
Bekijk het laatste nieuws