U bent hier

Zonneboiler kopen

Je wil een zonneboiler kopen? Hier alvast enkele goede redenen op een rij.

Reductie CO2 uitstoot

Als je weet dat bijna de helft van de volledige energieconsumptie in Europa wordt gebruikt voor de opwarming van water en de verwarming van woningen, dan hoeft het weinig betoog dat een zonneboiler de CO2 uitstoot gevoelig reduceert en dus bijdraagt tot een schoner milieu. Een zonneboiler zet immers zonne-energie om in warmte en werkt dus op basis van hernieuwbare energie.

Lage terugverdientijd

Een zonneboiler kopen is niet heel duur. Bovendien heeft een zonneboiler een hoog rendement. Dat alles samen zorgt ervoor dat de terugverdientijd van een zonneboiler heel interessant is.

Zonneboiler geeft wat je vraagt

Het grootste gedeelte van de energievraag voor woningen wordt ingevuld door warmte. Het is net op die vraag dat een zonneboiler een antwoord biedt.

Toekomstgericht

Zoals al gezegd, werkt een zonneboiler op basis van zonne-energie. Zonne-energie is de grootste duurzame energiebron. Wil je een bijdrage leveren aan de toekomst? Dan is een zonneboiler kopen en verstandige keuze!

Klanten vertellen...

Laat je overtuigen door deze klanten die vertellen over hun zonnepanelen installatie.

Eneco Solar

Meer info over onze zonneproductie? Contacteer de Eneco Zon klantendienst!

 

09 3828121

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons aanbod en klantenvoordelen? Benieuwd naar onze acties? Geïnteresseerd in duurzame energie? Word ook slim met energie en schrijf je hier in!
Bekijk het laatste nieuws