U bent hier

Zonneboiler

Allicht heb je wel al eens een tuinslang vol water in de zon laten liggen en vastgesteld dat het water na een tijdje warm is. Wel, dat is precies het principe van een zonneboiler. Wil je water verwarmen dan heb je energie nodig. Dat kan met gas of elektriciteit. Maar dat kan ook met een zonneboiler. In het geval van een zonneboiler wordt de energie aangereikt door de zon. Die energie wordt op een duurzame manier omgezet in warm water en verwarming voor je woning.

De zonneboiler is een toestel dat bestaat uit een zwarte zonnecollector onder glas, die de zonnestralen opvangt en omzet in thermische energie, een warmteoverdrachtcircuit, een warmwaterreservoir en een systeem dat de verschiltemperatuur regelt. Zo krijg je warm water dat een constante temperatuur heeft op elk uur van de dag, zowel in de zomer als in de winter.

Via een zonneboiler bespaar je ruim de helft van de energie die nodig is om het water voor een bad, douche of keuken op de gewenste temperatuur te brengen. Dat betekent een forse besparing op je energiefactuur. Zo verdien je je investering in een zonneboiler dus snel en makkelijk terug. Bovendien ben je optimaal beschermd tegen de stijgende energieprijzen en draag je je steentje bij aan een duurzamere en groenere wereld.

Vraag nu je offerte aan en krijg tot €100 korting

Vraag hieronder gratis en vrijblijvend een offerte aan en krijg €100 korting op je installatie. Klik gewoon via onderstaande link op ‘Info aanvragen’ en vul je gegevens in. Een vertegenwoordiger uit je regio zal je zo snel mogelijk contacteren.

Alles over zonneboilers

Hieronder vind je enkele links naar relevante pagina’s over zonneboilers:

Klanten vertellen...

Laat je overtuigen door deze klanten die vertellen over hun zonnepanelen installatie.

Eneco Solar

Meer info over onze zonneproductie? Contacteer de Eneco Zon klantendienst!

 

09 3828121

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons aanbod en klantenvoordelen? Benieuwd naar onze acties? Geïnteresseerd in duurzame energie? Word ook slim met energie en schrijf je hier in!
Bekijk het laatste nieuws