Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken of deze banner wegklikt, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Dag en nacht zon met het Solar Tarief

Dag en nacht zon met het Solar Tarief

Eneco en zonne-energie: twee handen op één buik. 

U hebt als particulier geïnvesteerd in zonnepanelen? Geweldig! Eneco beloont uw duurzaam gedrag met een goedkoper en exclusief tarief. Zelfs als de zon niet schijnt! Want als u nu overschakelt naar het Solar Tarief, dan geniet u continu van ons nachttarief. Op elk moment van de dag, ook als u een enkelvoudige meter hebt. Dat betekent dus dubbele winst: niet alleen voor de natuur, maar ook voor uw budget!

(Klik hier voor een overzicht van onze tarieven)

Geniet meteen van uw exclusief tarief

Hoe profiteert u van dit exclusieve energietarief*? Da’s zonneklaar: klik op de onderstaande link die op u van toepassing is. Vul het inschrijvingsformulier in, wij doen de rest. Zo profiteert u binnen de kortste keren 1 jaar lang zorgeloos van uw groene energie aan een vast en permanent voordelig tarief! 

 

 

 

 

 

 

 

*exclusief voor particulieren

Ontdek onze gloednieuwe Solar diensten

Een waaier aan diensten om je zonneproductie te verhogen of een zonne-installatie aan te kopen.

Contacteer ons

Duurzame energie tegen een scherpe prijs met een uitstekende service. Daar kan je op rekenen. Bel ons gratis, gebruik het contactformulier, Facebook of Twitter. We garanderen je een snel antwoord. Check alvast de veelgestelde vragen en onze klantenservice

Ma.-Vrij.:8u00 - 18u00
Stel ons je vraag: