U bent hier

Dakisolatie

Afhankelijk van de opbouw van je dak en de bestemming van de ruimte onder het dak zijn meerdere materialen en soorten dakisolatie mogelijk.

dakisolatie

Minerale wol bestaat in verschillende uitvoeringen: flensdekens, harde of halfharde platen, los geblazen... Dit product heeft goede thermische prestaties en werkt geluiddempend. Het is volkomen onbrandbaar en heeft geen impact op de luchtkwaliteit in huis. Prijs-kwaliteit is minerale wol een uitstekende keuze. Voor het isoleren van hellende daken is minerale wol een veelgebruikt product. Wanneer dakisolatie met minerale wol niet het gewenste resultaat kan geven, kan er ook met schuimplaten gewerkt worden. Deze platen zijn vormvast en voorzien van een dampscherm. Dit maakt het nog steeds goed mogelijk om na het uitvoeren van de isolatiewerken de zolder verder af te werken. Onze partner Insaver zoekt steeds een oplossing die voor jou als klant het beste resultaat geeft, zowel op economisch als ecologisch vlak.

Alles over dakisolatie

Hieronder vind je enkele links naar relevante pagina’s over dakisolatie:

Isolatietour

Eneco organiseert een isolatietour doorheen Vlaanderen. Kijk of we bij jou langskomen met ons superaanbod voor isolatie!

Klanten vertellen...

Laat je overtuigen door deze klanten die kozen voor een investering in isolatie via Eneco.