Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken of deze banner wegklikt, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

U bent hier

100% Belgische, duurzame en groene energie

Eneco België levert elektriciteit uit 100% hernieuwbare bronnen. Als één van de schoonste energiebedrijven van Europa willen we een voortrekker zijn, die duurzame en groene energie haalbaar en betaalbaar maakt voor iedereen.

Wind is momenteel de belangrijkste bron van energie in het totaalpakket van Eneco. In totaal telt Eneco 86 operationele windmolens en via meer dan 184.000 zonnepanelen en 174 zonnesites produceert Eneco een belangrijk deel van haar groene stroom .

Onze projecten op kaart

Eneco België levert elektriciteit uit 100% hernieuwbare bronnen. Eneco vervult een pioniersrol op het vlak haal- en betaalbare duurzame en groene energie.

Eneco zelf produceert zijn energie uitsluitend in België waardoor we minder afhankelijk zijn van buitenlandse energieproducenten.

Onze visie: 2030

Eneco Wind

Heeft u een vraag over onze duurzame windproductie of wenst u ook een duurzaam partnership met Eneco, aarzel ons dan niet te contacteren op onderstaande nummers:

 

015 40 41 90
Mechelen
010/39.21.62
Waver

Eneco Solar

Meer info over onze zonneproductie? Contacteer de Eneco Zon klantendienst!

 

09 3828121

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons aanbod en klantenvoordelen? Benieuwd naar onze acties? Geïnteresseerd in duurzame energie? Word ook slim met energie en schrijf je hier in!
Bekijk het laatste nieuws