Nieuws

Vlaamse Energieheffing wordt nietig verklaard

Vandaag besliste het Grondwettelijk Hof de Vlaamse Energieheffing nietig te verklaren. Wat betekent dit nu? Krijg ik mijn geld nu terug? Vanaf wanneer gaat dit in? Waarom werd deze geschrapt? Allemaal vragen waarop we je in dit nieuwsartikel een antwoord proberen op te geven.

Eneco partner van het duurzaamste festival van het land

Paradise City is het duurzaamste festival van het land. Op een idyllische locatie in Perk – het kasteel van Ribaucourt – wil dit festival er alles aan doen om haar ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. Een samenwerking met de duurzaamste energieleverancier van het land kan daarbij dus niet ontbreken. Vanaf 2017 is Eneco de energie-partner van dit 3daags festival. Samen gaan we voor duurzaam!

Eneco wordt eigenaar van Eni België om energievoorziening sneller te verduurzamen

Eneco zal na de overname meer dan een miljoen klanten bedienen en krijgt zo een grotere slagkracht - Eneco komt zo de top-3 van energieleveranciers binnen - om in te zetten op Belgische wind- en zonne-energie. 

Pagina's

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons aanbod en klantenvoordelen? Benieuwd naar onze acties? Geïnteresseerd in duurzame energie? Word ook slim met energie en schrijf je hier in!
Bekijk het laatste nieuws